Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

360 fokos autós kamera - Panoramic 360 körkörös felvétellel + wifi

Ár:
79.900 Ft
69.900 Ft (55.039 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2024. 05. 22. - 2024. 06. 30.

360 fokos autós kamera - PANORAMIC 360 - autós menetrögzítő és parkolómóddal rendelkező 360 fokban rögzítő kamera. Fokozottan ajánlott a parkolási események rögzítésére, amikor nem vagyunk autónknál, hiszen körkörös felügyeletet biztosít az első kamera egyedülálló lencséjének köszönhetően. Kiegészíthető hátsó kamerával, valamint gépjármű akku védelemmel ellátott modell.

Gyártó: Egyéb
Cikkszám: PR360-2160P-HD
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
360 fokos autós kamera tápkábel micro usb, hátsó kamera, szivargyújtó csatlakozó Szivargyújtós tápkábel 360 fokos kamerához
8.900 Ft
Lanmodo hátsó kamera Hátsó kamera
9.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

360 fokos autós kamera parkoló móddal, parkolás rögzítésére 0-24

360 fokos felvétel az autórongálás leleplezésére, a tolvajok, vandálok elleni bizonyíték rögzítésére, elsősorban a  parkolás során. Memóriakártya mellékelve!

 

360 fokos menetrögzítő

A kamera nagy, talán legnagyobb és jelentős előnye, hogy az elkészült videó szabadon forgatható, mint egy körkörös, 360 fokos, körkörös VR felvétel a kamera telefonos applikációjával iOS és Android rendszeren.


Panaromic 360 körkörös autós kamera

 

A hátsó kamera opcionális, külö megvásárolható.

 

Automatikus parkoló mód akkumulátorvédelemmel

A biztonságos, bátran használható akkuvédelem a kamera tartozéka, így ez a modell már a lemerült akku veszélye nélkül használható.  A kamera akkumulátor lemerülés elleni védelemmel ellátott direkt bekötő kábellel rendelkezik, mely segítségével a parkoló autóban is üzemelhet a 360 fokos biztonsági kamera, nem csak menet közben. Egyetlen lencsével körkörös védelem az összes irányba. Látószöge nem csupán széles, hanem teljes, a videót visszanézve körbe tudunk fordulni a képen, ezt a funkciót jelenleg más kamera nem tudja.

 

Parkolói cserbenhagyók ellen

Gyakori esemény, hogy beletolatnak, nekimennek az autónak parkolás közben, akár egy bevásárlóközpontban, akár az utcán parkolva. A legjobb esély a kár megtérítésére, ha a felvételről leolvasható a rendszám, látható az autó típusa és színe. Akár a biztosítói ügyintézés során, akár a hatóság előtt aranyat érhet digitális szemtanúként a felvétel! 


Rongálás és vandalizmus ellen

Számtalan esetben előfordul, hogy valakinek az autóját egy rossz szomszéd vagy egy rosszakaró rongálja, kárt okoz, lelopja az ablaktörlőt, a dísztárcsát, a kipufogóba tárgyakat dug, vagy ellopja a szelepsapkát, kiszúrja a gumit, a fényezésre kromofágot önt, összekarcolja az ajtót, a fényezést tönkreteszi.

Sok módon keletkezhet kár a parkolás során, ahol nincs más szemtanú, csak a kameránk. A legjobb esély annak megelőzésére vagy a kár bekövetkezése esetén a felelős megtalálására és kártérítésre kötelezésére egy kamera.

A menetrögzítő körkörös felvételt biztosít, melynek előnye parkolás közben bontakozik ki, ha valami történik az autóval, vagy az autó körül. Menetrögzítő kamerának kevésbé ideális, mivel hiába a magas a felbontása a Sony IMX 326 szenzornak - mely 4,6 megapixeles -, a 360 fokos kép rögzítése során feloszlik 4 részre - első, hátsó, jobb és bal oldal -, így a menet közben történő felvételre a hagyományos előre és hátra néző kameráinkat ajánljuk, a 360 fokos kamera pedig elsősorban a parkolás során, parkolás közben őrizheti az autót. Természetesen együtt is használható a többi kamerával, kiegészíti azok funkcióját.


Parkoló funkció - parkolás megfigyelés 360 fokban

A kamera parkolás során is üzemel, folyamatosan felvételt készít, míg az akkuvédelem 12V feszültségnél lekapcsolja azt. Ez a biztonságos érték, mely alá nem engedi meríteni az akkumulátort a kamera által az akkuvédő modul.

A biztonságos lekapcsolási feszültség amit a mellékelt bekötőkábel garantál, 12V, ha sok egyéb fogyasztó is van az autóban, pl. riasztó, akkor célszerű az opcionálisan választható 12,2V-ot beállítani, hogy a kamera lekapcsolása után a többi fogyasztó se merítse le kritikus értékre az akkumulátort. Manuálisan kiválasztható, milyen feszültségen kapcsoljon le a kamera az akkumulátor védelmében.

Egy jó állapotú, feltöltött akkumulátorral 12V feszültség határt beállítva elegendő felvételidő érhető el a parkolás során, az autót este leparkolva a felvétel másnapig biztosan folyamatos. Ha ez kevésnek bizonyulna, kiegészítő kamera akkumulátorral tovább növelhető az áthidalási idő. A kiegészítő akku akkor is javasolt kiegészítő, ha gépkocsinkban nem elérhető parkolás közben a 12V (pl. Tesla, egyéb elektromos autók).

 

Opcionális hátsó kamerával, mely a hátsó szélvédőre rögzíthető

360 fokos fedélzeti kamera hátsó kamerája a hátsó szélvédőre rögzítve

Az opcionális, külön megvásárolható hátsó kamerához mellékelt konzollal a hátsó szélvédőre illeszthető a kamera, dőlésszöge állítható, így az autónak megfelelően beállítható a hátsó fedélzeti kamera dőlésszöge. 


Vandálok, rongálók, tolvajok ellen

A kamera a rosszindulatú szomszédok, dísztárcsát, szelepsapkát, parkolószenzort lopó bűnözők, fényezést megkarcoló vandálok ellen is  nagyon hatékony megoldás. A tettes megtalálásának esélye nagyságrendekkel nagyobb lehet ezzel a kamerával.

Körkörös videó a gépkocsiról, parkolás és menet közben is! A technológiából adódóan - mivel egy lencséről beszélünk -, halszem optika veszi fel a részleteket, melyből aztán a telefonos és tablet applikáció készít hagyományos képet. (iOS, Android)

A távolabbi rendszámok a hagyományos rögzítőkhöz képest kevésbé jó minőségben kerülnek rögzítésre, mint a csak előre és hátra néző kameráknál, de a közeli rendszámok jól látszanak a felvételeken, így egy vitás esetnél nem lehet problémánk.
 

360 fokban rögzítő autós kamera

A hátsó kamera opcionális kiegészítő


Körkörös felvétel,  halszem optika, egyszerű felszerelés

A körkörös felvételt a kamera egy speciális, halszem optikás lencsével oldja meg, melyből az okostelefonos alkalmazás gyárt szoftveresen szemmel is jól értelmezhető, hagyományos képet. A kép a kamera applikációjával visszanézve olyan, mintha 4 kamera készítette volna, mely előre, hátra, jobbra és balra néz. A kép mozgatható, virtuálisan forgatható is, így olyan jellegű, mintha mozogna a kamera optikája, arra, amerre mi szeretnénk, pl. követhető rajta egy személy, aki körbejárja az autót, benéz az ablakokon stb.

A kamera nem tartalmaz mozgó alkatrészt, a rögzített körkörös felvételből generálja a bizonyítéknak is használható felvételt.  A videókat applikációval nézhetjük meg, a videók fizikailag a memóriakártyán vannak.


Memóriakártya

Használjunk maximum 128GB méretű Kingston Canvas Select Plus memóriakártyát.


A parkoló kamera ajándék 32GB-os memóriakártyát is tartalmaz, mely megfelelő autóipari minőségű, endurance kártya, mely megfelelő az autós felhasználásban előforduló szélsőséges hőmérsékletekhez. A kamera maximálisan 128GB-os memóriakártyát tud kezelni, mely bőven elegendő, hiszen a parkolás energia- és tárhely takarékos módban, Timelapse felvételként kerül a kártyára.

 

Elhelyezés a szélvédőn

A parkolást körben felvevő kamerát csak fel kell helyezni a szélvédőre, a belső visszapillantó tükör síkjában, így a kilátás megfelelő lesz oldalra és előre, hátra is. A külön megvásárolható hátsó kamera, opcionálisan telepíthető, a készülék nélküle is körkörös felvételt készít, bár az autó mögötti történésekről közvetlenebb képet kaphatunk a hátsó kamerával.Oldható rögzítés - levehető a szélvédőről

Szükség esetén a kamerát oldalra csúsztatva levehetjük a szélvédő tartókonzolról, majd visszahelyezhetjük azt egy mozdulattal. 

 

WIFI - Wi-Fi-s okostelefonos applikáció

A parkoló kamera saját wifi hálózatot hoz létre, melyhez okostelefonunkkal csatlakozhatunk, majd az alkalmazást, applikációt elindítva megnézhetjük az élő képet és az elmentet felvételeket. Az alkalmazás elérhető Android rendszerű és iOS szisztémájú Apple - iPhone - telefonokra is.  A kamera a felvételeket időbélyegzőként a dátum-óra-perc-másodperc névvel menti. A hátsó kamera felvétele külön fájlként kerül a memóriakártyára.


IR - Infravörös éjjellátó kamera üzemmód

A kamera fényérzékelő modulja sötétedés esetén bekapcsolja a szemmel nem látható infravörös ledeket, így a közeli és belső események jobban láthatóvá válnak a sötétben. 


Bekötés a gépkocsi elektromos rendszerébe

A kamera bekötéséhez részletes magyar nyelvű leírást biztosítunk, valamint partnerszervizeink is állnak vásárlóink rendelkezésére.


A készülék nem használható szivargyújtó aljazatról, a gépkocsi elektromos rendszerébe kell bekötni fixen. (Opcionálisan szivargyújtós kábel is rendelhető.) 

A készülék bekötőkábelét szakember segítségével köttessük be a gépkocsi biztosítéktáblájába. Mindig használjunk biztosítékot, lengő biztosíték vagy más biztosíték módján. (Maximum 5A biztosítékot használjunk!)

A bekötőkábel SÁRGA kábelét a gépkocsi egy gyújtás által kapcsolt +12V pontjára kössük. A bekötőkábel PIROS kábelét egy állandó, parkolás közben is áram alatt lévő +12V pontra kell kötni. Mindkét bekötésnél használjunk biztosítékot!

A fekete kábelt a gépkocsi egy megfelelő TEST pontjára kössük, megfelelő kontaktussal és rögzítéssel.

A hátsó kamera elhelyezése lehet belső vagy külső, az autó kialakításától függően. A legjobb lehetőség az elhelyezésre a kalaptartó vagy a hátsó szélvédő.

 

Beszereléssel is

A direkt beépített  bekötés miatt illetve például a hátsó kamera rejtett vezetékezése, kárpit mögött keresztül vezetése mellett döntve, a beszerelés némi rutint igényel. A komplett beépítésben kiváló partnerszervizeink rendelkezésre állnak a nálunk vásárolt készülékek esetében. A beszerelés az egész ország területén megoldott, akár háznál is, fedett garázsban vagy egyéb védett helyen. Kérje erre vonatkozó ajánlatunkat a megrendelés során, vagy telefonon, e-mailben.


Tudnivaló: Fontos, hogy az autó akkumulátorát ne merítsük 12V alá. Sokszor előfordul, hogy számos, gyengébb minőségű akkuvédelemmel rendelkező eszköz lemeríti a gépkocsi akkumulátorát, mert egy fix 11,6 Volt feszültségnél kapcsol le, így ennek érdekében mi kifejezetten ügyelünk rá, hogy csak olyan készüléket forgalmazzunk, melyen a biztonságos érték beállítható, pl. 12 és 12,4 V között, egy kapcsolón keresztül. Ez a készülék is ilyen.


A kijelző a készülék esetében az okostelefonunk, mely lehet Android vagy iOS rendszerű. A full HD felbontású videó, videók, amelyek így az applikáción keresztül nézhetők meg telefonon vagy tableten.

A készülék ütésérzékelője (G szenzor) több fokozatban állítható, mely lehetővé teszi a kamerák finomhangolás az út minőséghez és gépkocsink rugózásához-. Minden paraméter és funkció az appban található, azon keresztül beállítható.

A készülék parkolás közben szinte mindent rögzít, ami a közelben történik. A termék mérete kicsi, a rendszer a képet azonnal a memóriakártyára írja, választhatóan 3 vagy 5 perces szeletekben, ami megkönnyíti a visszanézést.

A kamerán található érzékelő egy fényszenzor, mely az infravörös led diódákat kapcsolja fel és le, szükség esetén. Ez az infra megvilágítás szabad szemmel nem látható, látható fény nélküli működik.

Hagyományos szivargyújtó csatlakozó nincs alapesetben a készletben, az külön megvásárolható. A készlet része a bekötőkábel, mely a parkoló módhoz is szükséges.

 

A 360fokos autós kamerát elsősorban parolás rögzítésére ajánljuk. 2K felbontású körkörös kamerája és HD felbontású hátsó kamerája a távolabbi rendszámok rögzítésére kevésbé alkalmas, mint a VIOFO és BlackVue 3 kamerás / 3CH rendszerei, melyek alternatívája a 360°-os kameráknak három kamerájuk nagy látószöge által. 


Vásárlási lehetőségek: Személyes átvétel vagy GLS futárszolgálat.

>>>Teljes fedélzeti kamera kínálatunkat ide kattintva találod meg!<<<

 

A termékeket 1 év jótállással és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.


További vásárlási információk:
E-mail: info@detektorbolt.hu
Tel.: +36 1 220 0462

Rólunk:
H&H Deal Hungary Kft.
1141 Budapest,
Szugló utca 96.
Nyitva tartás: H-CS 10.00 - 16.00h

Cikk az autós kamerák használatáról és az akkumulátor lemerüléséről, belül tippekkel annak megelőzéséről.

A 70mai OMNI X200 autós kamerával szemben a Panoramic 360 nem tartalmaz mozgó alkatrészt (motort) és körkörös felvételt készít, nem csak egy irányban rögzít, az adott időpillanatban, hanem mindent felvesz.

 

Technikai adatok, tájékoztató, tartozékok :

Felbontás 2160x2160
Megapixel 4,66MP
CMOS lapka SONY IMX 326
Loop felvétel igen
Hátsó kamera külön megvásárolható
Elektromos bekötőkábel hossza 5m
Opcionális hátsó kamera kábel hossza 6m
Timelapse 5 FPS - 5 kép másodpercenként
Kopatibilis 12V és 24V
Mozgásérzékelő kamera nem
Csatlakozó micro usb (mikro usb)
Lencse 7 tagú, halszem
Éjszakai üzemmód automatikus, fényszenzorral
Tartozék tartókonzol a kamerán, memóriakártya, direkt bekötő kábel
Gyártók, márkák hasonló kategóriában VIOFO, NEOLINE,
Gps nem
Látószög körkörös
Lekapcsolási feszültség parkoláskor 12V, 12,2V, kiválaszthatóan

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2022. 12. 18.
Jól működik, ajánlom!

Keresés