Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legális traffipax védelem

Legális traffipax védelem karácsonyra


 

Legális traffipax védelem Karácsonyra is!

 

Eljött az év végi ünnepi időszak, az ajándékozás ideje. Amennyiben a családban, baráti körben, szeretteink között van autós, aki tudtunk szerint sokat közlekedik, munkaeszköz számára az autó, vagy olyan, aki nem jár sokat, mégis rendre kap vagy kaphat gyorshajtásról csekket, nekik mind-mind nagyon hasznos ajándék lehet egy legális traffipax védelem - radar detektor vagy aktív lézervédelmi készülék - Karácsonyra. De melyiket válaszd a kínálatból? Ebben szeretnénk gyors segítséget nyújtani az alábbiakban, mit érdemes becsomagolnod a fa alá, hogy az ajándékozott is hálás legyen neked 2020-ban.
 


Radar detektor, lézer detektor készülékek

 

Mára már lerágott csont, hogy a traffipax jelző készülékek 2003-ban kikerültek a használatukat korábban tiltó törvényből, ahogyan a lézerblokkolókat sem tartalmazza a jelenleg is hatályban lévő rendelet a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről, így biztosan legális traffipax védelem kerülhet az ajándékozotthoz.


- Műholdas technológiájú készülékek

 

Ezek a készülékek GPS technológiát használnak, vagyis a telepített traffipaxokat a készülékre feltöltött, ingyenes adatbázisból is képesek jelezni. A műholdas funkció mára elengedhetetlenül fontossá vált a magyarországi traffipax védelemben. Enélkül az olcsóbb készülékek gyakorlatilag használhatatlanok, mert a VÉDA kapuk olyan kis adóteljesítménnyel dolgoznak, hogy azok előrejelzése olcsó radardetektorral nem kielégítő. Ha olcsó készüléket keresel, válassz GPS technológiával rendelkezőt!Pro tipp olcsó készülékre:

Radar detektor karácsonyi akcióA Spy+ GPS-es traffipax jelzőről itt olvashatod el az Autó-motor tesztjét.A drágább készülékek radar és lézerjelzéssel is fel vannak vértezve a GPS-es funkciókon felül. Ha ilyen legális traffipax védelem az amit vásárolnál, a Whistler készülékeivel találod meg számításod!

Pro tipp: Nyugodtan vásárold meg a drágább készülékeket, hiszen ha nem felel meg bármi miatt, 30 napig visszaküldheted, vagy választhatsz mást.

Az amerikai óriásgyártó készülékeit itt találod meg, most ingyenes szállítással küldjük őket is:

WHISTLER GT-468GXi radar- és lézerdetektor GPS technológiával - 59.900,- Ft >>>

WHISTLER PRO-93GXi radar- és lézerdetektor GPS technológiával - 118.990,- Ft >>>

 

- Lézerérzékelők


A lézerérzékelők, ahogyan a nevük is mutatja, csak a lézeres mérőeszközöket hivatottak detektálni. Jó megoldás lehet legális traffipax védelemre, ha az elbújó, változtatható helyű Cam-S1 lézerekről szeretnél riasztást kapni, de egy lézerblokkolóra nem ruháznál be.

Rendszámtábla keretes legális traffipax védelem


Lézerblokkoló, aktív védelmi készülékek


Az ALP lézerblokkoló készülékek legálisan felszerelhetők a járművekre, közlekedésbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek (és erről szóló plasztik kártyával kerülnek szállításra), valamint parkolószenzorként, lézerjelzőként szabadon használhatók. A készülékre jellemző, hogy ha működését idegen lézer jel zavarja meg, legyen az infra kapu vagy lézeres traffipax, megpróbálja saját működését helyreállítani, ellen jelet bocsátva ki. Ezt azonban csak rövid ideig teszi, pontosan azért, hogy ne zavarja a sebességmérő műszerek működését, ha onnan jönne a zavaró jel. Ez alatt a rövid idő alatt a készülék jelez az utastérben, így a jármű sebessége ellenőrizhető, korrigálható.


Mit ajánlunk?

A világelső AL Prioriyt készüléket!

Pro tipp: Az elit szintet képviselő AL Priority készülékcsalád alap rendszerét már 189.900,- forintért megvásárolhatod, s az ajándékozott majd kibővíti a neki tetsző, szükséges kiegészítőkkel:

 

AL Priority egyfejes lézerblokkoló karácsonyra


Ne feledd, december 31-ig ingyenesen szállítunk házhoz minden készüléket!
A raktáron lévő készülékek mellett jelölést találsz: Raktáron 


Amennyiben kérdésed volna, keress minket elérhetőségeinken!

Keresés