Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megérkezett az AL Priority!

Megérkezett az AL Priority!

Megszületett a trónörökös: itt az AL Priority

 

 

A piacon egyedüliként dupla processzorral, elit fejlesztésekkel, e26 tanúsítvánnyal, egyéb nyalánkságokkal


 

Mi élvez leginkább elsőbbséget, mi kapja a legnagyobb prioritást vezetéskor?

Biztonságban lenni, miközben élvezzük a vezetést.

Megtapasztalni ennek szabadságát.

Ez a mi prioritásunk!

 

 

Megérkezett a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós autós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP. Az ALP az AL G9RX2 utódja, mely széria olyan szintet képviselt a nemzetközi piacon is, amit nehéznek tűnhetett megugrani a gyártónak. A Priority-vel viszont - látva a fejlesztések, innovációk sorát - ez sikerült. Nem is kevéssel.  

 

Mi is az AL Priority? 

Egy okos lézer alapú autós készülék. Okos, mert fő funkcióját tekintve ugyan parkolószenzor, de extrém ellenállást biztosít a működését zavaró lézeres jelekkel szemben (pl. lézeres traffipaxok) is. Amikor ilyen interferenciát érzékel, megpróbálja helyreállítani saját működését, ellenjelet bocsátva ki.  

Ha az érzékelt (és blokkolt) jel traffipaxból érkezik, a készülék pár másodperc (állítható!) után kikapcsol, illetve újraindítja magát. Az ALP ekkor már nem zavarja a sebességmérő jelét, a sebességmérés szabadon elvégezhető. Az említett időtartam alatt persze a sebesség korrigálása is megtörténhet. 

Az ALP közlekedésbiztonsági igazolással (e26) rendelkezik, a járműre szabadon felszerelhető. 


 

Beharangozó videónk:

 


 

Elit fejlesztések, innovációk, egyedi tulajdonságok


Az ALP rendszer központi egységéhez csatlakoztatható kiegészítők sora:

radarérzékelő fej (pl. ALP Radar Base vagy Radar GPS+), mely a készüléket képessé teszi a radaros traffipaxok jelzésére;

GPS-antenna, a sebességfüggő üzemmódokért;

- iOS (iPhone), Android okostelefon modul a gyönyörű kijelzőért, s az érintőképernyős kezelésért;

- "Hi-fi" kapcsolószett, a beszélő üzemmódért (magyar nyelv);

- "LCC" szűrővel rendelkező szenzor,  hogy az LCC-vel (Laser Cruise Control) felszerelt autókra is installálható legyen;

Választható üzemmódok:

- csak parkolószenzor;

- parkolószenzor és lézeres traffipax érzékelés;

- parkolószenzor és lézeres traffipax érzékelés és blokkolás;

Az AL Priority egy ténylegesen jól használható parkolószenzor, 8 fokozatban állítható parkolási érzékenységgel. 

 

 

 

A készülék - a világon elsőként és jelenleg egyedüliként - központi egységében két processzorral dolgozik (16/32bit), melyek 100MHz feletti működési sebességet biztosítanak, kiemelkedő, eddig nem tapasztalt reagálási gyorsaságot adva ezzel minden helyzetben.


 

Az AL szenzorában 4 darab kicsi, de óriási vevőteljesítményű dióda dolgozik a piacon általános 2 darabbal szemben. Dupla érzékelő, dupla teljesítmény, különösen a közeli, nagyobb szögből történő érzékeléskor (pl. felüljárós vagy közeli mérések).

 


A kiemelkedő lézerérzékelési teljesítménynek, az eredeti OSRAM adó diódának, valamint a dupla processzornak köszönhetően a gyártó szerint az ALP legalább 40-100%-kal jobban teljesít mint a többi készülék a piacon, így kevesebb, felannyi szenzor is elég lehet az optimális teljesítményhez.


 


Az AL Priority az első olyan készülék a hasonló készülékek piacán, amely USB pendrive használatával frissíthető, illetve kalibrálható. Ennek lényege az egyszerűség. A számítógépen rátöltjük a kiválasztott beállításainkat (www.alpupdate.com - magyar nyelven is hamarosan!) a számítógépbe dugott bármilyen USB pendrive-ra, amit aztán az járműbe installált központi egységbe dugva, s a készüléket bekapcsolva, a személyes beállításaink feltöltődnek a készülékre. A készülék frissítése is hasonlóan történik. 

Az ALP megkülönbözteti az első, ill. a hátsó (ha van) szenzort, szenzorokat, így a veszély irányáról is információt kap a felhasználó. A továbbfejlesztett önteszt funkciónak köszönhetően a készülék azonnal jelzi, ha egy adott szenzor nincs a helyén a csatlakozóban, vagy bármi probléma lépett fel, a hely pontos jelzésével.


 


A Priority rendszer online frissíthető (www.alpupdate.com/hu), a folyamatosan érkező fejlesztések egyszerűen feltölthetők a készülékre.

A kalibrálás az USB pendrive használatán kívül elvégezhető a készülék kontroll paneljével is.

 


Teljesítmény kategóriájának legkisebb kerületű szenzorával rendelkezik. Könnyen, kis helyen is elhelyezhető a járművön - ezt szolgálja az érzékelő fej különleges oldalsó-hátsó kábelkivezetése is. Az ALP-nél nem csak a központi egységben, hanem a külső szenzorban is processzor dolgozik a legkiemelkedőbb teljesítményért, minden körülmények között.

 

Az ALP termékek megtalálhatók a webshopban, ide kattintva...

 

Keresés