Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Október 1-től hivatalosan is elbújva mérnek

2018. 10. 09. 11:03:44
Október 1-től hivatalosan is elbújva mérnek

Így a mérési helyek koordinátái az okoseszközök előtt sem ismertek  

 

Október elejétől megszűnik a gyakorlat, mely alapján eddig havonta közzétették hol és mikor mérnek majd sebességet Magyarország útjain. 
A mobil sebességmérőkre vonatkozó vezénylési tervek publikálásának tehát vége. Emellett hivatalossá vált az új mérési mód: a lesből, eldugott műszerrel történő "láthatatlan" mérés. A korábban így nyert sebességellenőrzési pontokra alapozó eszközöket használó autósok dolgát az új tényezők nagyban megnehezíthetik a mobil sebességmérők észlelésében.    

 

kiszurod_e.jpg

Te kiszúrnád?


 

Mit ajánlunk mi a mobil, elbújó mérésekre?


Természetesen olyan eszközt, mely a ténylegesen ott lévő, elbújva mérő műszer által kibocsátott jelet képes érzékelni. Védekezni elsősorban a sebességed megfelelő megválasztásával tudsz, de ebben aktív, valamint passzív traffipax védelmi rendszereink is segíthetnek.

 

Aktív védelem - AL Priority lézerblokkoló
 

A legmegbízhatóbb védelemhez első és hátsó érzékelővel is felszerelt AL Priority (ALP) készüléket javaslunk, melyhez beszerelést is biztosítunk. 

lezerblokkolo_beszerelessel.jpg

al_priority_lezerblokkolo.jpgPasszív védelem - Whistler radar- és lézerdetektor

 
A kínálatunkban található Whistler készülékek (GT-468GXi és PRO-93GXi) az amerikai gyártó európai piacra gyártott legjobb készülékei. 
Mivel a rendőrségi mobil lézer folyamatosan sugározza jeleit, így akkor is jelezhető, ha még nem a mi gépkocsinkat mérik közvetlenül, így lehet időnk ellenőrizni a sebességet és elkerülni a büntetést. A Whistler detektorok használata nem igényel beszerelést, a szélvédőre illesztve azonnal segítségünkre lehetnek a nyugodt autózásban.
 
 
 
Ha szeretnél folyamatosan értesülni hasonló híreinkről, újdonságainkról, akcióinkról iratkozz fel hírlevelünkre!   

Keresés