Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Parkoláshoz autós kamera? Melyiket válasszam?

Parkoláshoz autós kamera? Melyiket válasszam?

Parkoláshoz milyen kamerát válasszak? Több napig parkol az autó, mi a megoldás?

Gyakran előfordul, hogy ügyfeleink autóját piszkálják, rongálják, összekarcolják ismeretlenek. Kellemetlen szomszédok kiszúrják a gumit, ellopják az ablaktörlőt, dísztárcsát, vagy egyéb kárt okoznak az autóban.

 

 

Az  autós kamera parkoló móddal akár már jelenlétével is elriaszthatja a a vandálokat a tapasztalatok alapján!

Ha mégsem szűnnek meg az atrocitások, akkor pedig bizonyíték lehet a kezünkben, mellyel megtehetjük a megfelelő lépéseket, rendőrségi feljelentést. Autós kamerával felszerelkezve mindenképp nagyobb biztonságban van autónk és mi is, mint nélküle.

 

Ha napi használatban van a gépkocsi, azaz szinte mindennap munkába járunk vele

 

Ez azért fontos, mert az autó az akkumulátorát menet közben tölti. Kb. 20 perces autóút elegendő ahhoz, hogy az akku feltöltsön, a kamera a délutáni, esti hazaérkezéstől a másnapi indulásig rögzítsen minden eseményt.

Ha az autó napi használatban van, tökéletes megoldás a BlackVue és VIOFO kamerák használata, mozgásérzékelős, ütésérzékelős és Timelapse parkoló üzemmóddal. Az autó akkujának méretétől és állapotától és az akkuvédelem beállításától függően általában 12 - 16 órán keresztül tud felvételt készíteni, tehát a másnapi munkába indulásig.

Természetesen ha vásárolni megyünk vagy ügyet intézünk gépkocsinkkal, abban az esetben is védi a kamera autónkat a rövidebb parkolás alatt is. 

Hosszabb parkolás során a kamera gépkocsi akku védelme lekapcsolja a kamerát, hogy a gépkocsi akkumulátorát megvédje a lemerüléstől, így az autó gond nélkül indítható marad.

 

Kínálatunkban található kamerák mindegyike megbízható akkufeszültség védelemmel rendelkezik, mely nem engedi túlságosan lemerülni az akkut, beállítható 12,4V, 12,2V és 12V is, - FIGYELEM - ezzel szemben sok gyengébb minőségű menetrögzítő található az interneten, melyek akár 11,6V vagy 11,4V-ig engedik lemerülni a kocsi akkuját. Ez az akkumulátor mélykisülését jelenti, azaz hamarosan cserélni kell az akkumulátort, mert tönkremegy, a gépkocsi nem lesz indítható. Ilyen készülék nincs a kínálatunkban, mindegyik biztonságos akkuvédelemmel ellátott!

 

Ha az autó napokig, hetekig parkol, csak ritkán van használatban

Ha az autó napokig parkol, esetleg csak hétvégenként használjuk, a megoldás a parkolás alatti felügyeletre a Thinkware kameráiban rejlik. A Q800 Pro három napig, a Q1000 és U1000 akár 21 napig is képes a parkoló mód fenntartására lekapcsolás előtt!  

Az új, radart is tartalmazó U3000 eseményrögzítő autós kamera pedig ezt az extrém hosszú készenléti, megfigyelési, rögzítési időt tudja úgy is, hogy az eseményt megelőző történést,-  ütés, ütközés, közelítő autó vagy ember - is felveszi, köszönhetően az elöl és hátul is a kamerába épített radarnak, mely időben indítja a kamerát az energiatakarékos módban is. Az U1000 és Q1000 erre kiegészítő radar modullal képes, első irányból, míg az U3000 beépített radarral rendelkezik elöl és hátul is.

A radar nélkül ebben az energiatakarékos módban a kamera az ütést, ütközést követő egy másodpercen belül kezdi meg a felvételt, mely szintén elegendő a bizonyításhoz, de a legteljesebb argumentumot az U3000 nyújtja vagy az említett Thinkware kamerák radar modullal felszerelve.

 

Ha az autó hosszabb ideig parkol és nem használjuk napi szinten, a Thinkware kamerákat ajánljuk, melyek speciális energiatakarékos parkoló módjuknak köszönhetően kezelni tudják ezt a helyzetet. Természetesen a hagyományos parkoló módok is elérhetőek a radaros parkoló mód mellett, a többi kamerára jellemző üzemidővel, tehát ezekben a hagyományos parkoló módokban nem érhető el több napos, több hetes parkoló üzemmód, viszont a Timelapse üzemmódban minden rögzítésre kerül, akár a gépkocsitól távolabbi események is.

 

Röviden: A leghosszabb idejű , legkisebb energiafogyasztású parkoló móddal rendelkező fedélzeti kamerák a Thinkware U1000, Q1000 és U3000.

 

Minden autós kamera kiegészíthető akkumulátorral, mely parkolóhelyzetben átveszi a kamera táplálását. Ezzel az elérhető felvételi idő nem változik, viszont az autó saját akkumulátora nincs használatban a parkolás során, akár szivargyújtóról is használható a parkoló mód.

 

Teljes fedélzeti kamera kínálatunk itt található.

Minden kameránkhoz magyar nyelvű használati utasítással rendelkezik, MAGYAR GARANCIÁVAL, magyar cégtől, akár személyesen is megvásárolhatóak, átvehetőek, BESZERELÉSSEL is igény esetén.

További információ: H&H Deal Hungary Kft. 1141 Budapest, Szugló utca 96. Nyitva H-CS 10-16 óra között. tel:+3612200462, email: info@detektorbolt.hu

Ha nem tud választani, hívjon és segítünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: fedélzeti kamera

Keresés