Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VADRIASZTÓ

Vadriasztó autóra, a vadgázolás megelőzésére:  Az autós vadriasztó célja, hogy megelőzze az állatokkal, vadakkal történő ütközést, megelőzze a kárt és sérülést, melyet okozhat egy ilyen találkozás az állatvilág és a gépkocsi között. A vadsíp ára minden bizonnyal töredéke annak a kárnak, amit egy karosszéria elem törése, pl, egy ködlámpa vagy hűtőrács cseréje jelenthet, és ez még csak a legkedvezőbb forgatókönyv egy ütközés során, hiszen akár milliós kár is keletkezhet, vagy személyi sérülés is történhet.  Kínálatunkban a parkoló gépkocsik esetében a nyest ellen való védekezés is kiemelt helyet foglal el, egérriasztó készülékünk hatásosan működik nyestek, patkányok, egyéb kártevők ellen is, akár a gépkocsiba telepített nyestriasztóval együttműködve, megelőzve a szigetelés szétrágását, gyújtás és egyéb kábelek elrágását is.

Rendezés:

A Save A.D. ultrahangos vadriasztó készülék autóra dupla kürttel Népszerű vadgázolás elleni eszköz - Made in USA - ,  diszkrét vadriasztó síp, amely segít megelőzni az akár milliós kárt azzal, hogy távol tartja a vadakat és valamennyi állatot járművünktől utazásaink során. Áramforrást nem igényel, egyszerűen felszerelhető! 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
9.990 Ft

Nagy teljesítményű rágcsálóriasztó, nyestriasztó körkörös, 360 fokos ultrahangos piezoelektromos hangszóróval. Ha nem akarsz kártevőket látni garázsodban, ingatlanodban. Zárt vagy fedett terekhez és nyitott elhelyezéshez is alkalmas. Német gyártmány!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
20.990 Ft

Nyestriasztó, kisállat riasztó ultrahangos készülék, elemes kivitelben, így beszerelése jóval egyszerűbb, mint bekötést igénylő társaié. 12 hónap működés 2db ceruza elemmel! Házhoz, garázshoz is használható.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
17.900 Ft
Elektromos vadriasztó, őzriasztó autóra mely alacsony sebességnél is működik. Hangfrekvenciás, aktív rendszer, elektromos készülék. 
Raktáron, zavartalan kiszállítás
49.900 Ft

Rókariasztó készülék, vaddisznó riasztó, szarvasriasztó, medveriasztó készülék bevált német gyártótól, 600nm területre, szerelés nélkül használható, elemes üzemelés akár 8 hónapon át.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
29.900 Ft

Infravörös technikával felvértezett szabadalommal védett vadriasztó, mely a az erdő felé sugárzott, sebességfüggőn modulált IR sugárzással tartja távolt a vadakat az úttól. A szett része a GPS antenna, mely a sebességünkhöz igazítja a készülék teljesítményét. Az eszköz tökéletesen időjárásálló, a termék saját rendszámtábla tartó keretébe integrált.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
239.900 Ft

Népszerű vadgázolás elleni rendszer, ultramodern formavilágú és tervezésű vadriasztó síp, amely segít megelőzni az akár milliós kárt azzal, hogy távol tartja a vadakat és valamennyi állatot járművünktől utazásaink során. Áramforrást nem igényel, egyszerűen felszerelhető!
Győrfi Pál ajánlásával.

Nem rendelhető
8.990 Ft

A Siren7 szuper erős mágneses kialakítású változata a Siren7 MAX. Egyszerűen az autóra tehető és levehető, maximális vadgázolás elleni védelem.

Nem rendelhető
17.990 Ft

A vadriasztó kategória a webáruházban olyan termékeket tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni az autókat a vadak és más állatok által okozott károktól. Ezek a termékek különböző funkciókkal rendelkeznek, hogy hatékonyan elűzzék a vadakat és megakadályozzák a károkozást. Az autóra szerelhető vadriasztók speciális eszközök, amelyek lehetőséget nyújtanak az autósoknak, hogy hatékonyan távol tartsák a vadállatokat az autójuktól. Ez különösen fontos azoknak az embereknek, akik gyakran tartózkodnak vidéki területeken vagy olyan helyeken, ahol sok vadállat él. Ezek a vadriasztók általában ultrahangos vagy hangriasztók, amelyek speciális frekvenciákkal vagy hangokkal zavarják el a vadakat. A nyestriasztók olyan speciális vadriasztók, amelyeket a nyestek távoltartására használnak.

A nyestek gyakran károkat okozhatnak a járművekben, például a vezetékeket rágva vagy más alkatrészeket megrongálva. A nyestriasztók a hangos, kellemetlen hangokat használják a nyestek távoltartására, hogy megakadályozzák a károkozást.

Az őzriasztók autóra is hasonló funkcióval rendelkeznek. Az őzek gyakran átkelnek az utakon, és veszélyeztethetik az autósokat és az autókat. Az őzriasztók általában ultrahangos vagy kétfázisú vadriasztók, amelyek figyelmeztető hangjelzést küldenek, hogy az őzek elmeneküljenek az útból.

A Siren7 egy olyan konkrét vadriasztó termék, amelyet autókhoz terveztek. Ez az eszköz rendkívül hatékony a vadállatok távoltartásában, és különböző funkciókkal rendelkezik, mint például ultrahangos, hangriasztó vagy fényriasztó jelzések. A Siren7 megbízható védelmet nyújt az autók számára a vadállatok okozta károktól.

Összességében a vadriasztó kategória olyan termékeket kínál, amelyek segítenek megelőzni a vadállatok okozta károkat az autókban. Ezek az eszközök hatékony védelmet nyújtanak a nyestek vagy őzek által okozott problémák ellen, és segítenek megőrizni az autók épségét és biztonságát.

A Siren7 pedig egy kiváló minőségű vadriasztó termék, amely számos funkciónak köszönhetően hatékonyan védi az autókat a vadak támadásától.

Felszerelési tipp: az autóra napsütéses időben ragasszuk fel a készüléket, előtte alkohollal tisztítsuk meg a felületet! A hőmérséklet legyen 10 Celsius fok felett, hogy a ragasztó megfelelően tapadhasson, ezitán már bátran mehetünk autómosóba is, nem fog leesni az eszköz!

Keresés