Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

4K autós menetrögzítő parkoló móddal - Dual- BlackVue DR970X Wifi 2CH UHD

Ár:
229.900 Ft (181.024 Ft + ÁFA)


A legjobb BlackVue még jobb lett! A gyártó immáron 4. generációs valódi 4K felbontású első-hátsó autós készüléke tovább javított képminőséggel, fejlesztett processzorral.  4K UHD felbontású autó kamera, top minőségben - a BlackVue zászlóshajója, Dual kivitelben, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, valódi 4K UHD felbontással és a hozzá passzoló 155 fokos széles látószögű lencsével, mely egyedülálló, magas rögzítési sebességgel, üzembiztos memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez.

Gyártó: BlackVue
Cikkszám: BV-DR790X-2CH-WIFI-DUAL 4K UHD
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Várható szállítás: 2023. október 03.
Szállítási díj: Ingyenes
Válassz:
Kérnék ajánlatot beszerelésre is:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Polarizációs szűrő autós kamerára CPL Polarizációs szűrő BlackVue kamerához
12.900 Ft
Tartókonzol autós kamerához DR900X Tartalék tartókonzol BlackVue DR900X/970X kamerához
6.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

4K autós kamera - BlackVue DR970X 2CH
 

Dual fedélzeti kamera, a prémium márkának számító BlackVue gyártó zászlóshajója, a fedélzeti kamerák csúcsmodellje, a legjobb, amit valaha láttunk:  DR970X 2CH Wi-Fi PLUS 4K@30FPS, ami egy első szélvédőre helyezhető UHD felbontású két kamerás, hátsó kamerával ellátott menetrögzítő dashcam.  Valódi raktárkészlet, magyarországi garancia és két év jótállás, technikai támogatás!

 

Felső kategóriás felbontás és képminőség -

Az autós kamerák között az egyik legmagasabb képpontszámmal rendelkező UHD fedélzeti kamera hatalmas felbontása nem marketing trükk, hanem valódi előny! Elsősorban nem az a célja, hogy hatalmas képernyőn megjelenítve is tökéletes legyen a kép, hanem hogy a felvételt megállítva, kinagyítva is láthassunk fontos részleteket, pl. rendszámokat, egyéb fontos bizonyítékokat.

Az UHD felbontás által 4-szer annyi pixelt rögzít kameránk, mint egy Full HD felbontású kamera, ráadásul ezt 30FPS sebességgel teszi, másodpercenként 30 képet rögzítve, így a mozgó tárgyak is penge élesen jelennek meg a felvételt kimerevítve, megállítva. 

 

4K autós kamera UHD eleje a lencsével

A 4K menetrögzítő kivitele prémium minőségű, ékszerként belesimul a legszebb és legdrágább autók belterébe is.

A legjobb fedélzeti kamera, a BlackVue kínálatában

 

Dual

A dual menetrögzítő előnye, hogy nem csak az első, hanem a hátsó képet, a mögöttünk, a gépkocsi mögött történő eseményeket is rögzíti. Ez számos esetben fontos lehet, valamint parkolás közben megduplázza a rögzített területet, hiszen az autó hátsó részét is lefedjük a hátsó kamerával. Olyan esetben is elkészül a felvétel, ha az esemény, baleset nem a kocsink előtt, hanem az autónk mögött történik.

 

Prémium kategóriás menetrögzítő

 

GPS + GLONASS = GNSS
 

A beépített GPS és GLONASS antenna segítségével a videó lejátszás alatt térképen megnézhetjük a gépkocsi pozícióját és opcionálisan a sebességét, ha ezt bekapcsoltuk. (A sebesség rögzítése kikapcsolható.) 

 


4K menetrögzítő kamera hátsó egységének elhelyezése


A hátsó optika kerülhet a hátsó szélvédőre, mely a leggyakoribb elhelyezési mód, vagy a kalaptartóra, ha 4 ajtós a gépjármű vagy a hátsó szélvédő felső részére, az autó tetejének belső részére, ha a csomagtartó szélvédővel együtt nyílik fel, azaz 3 vagy 5 ajtós a gépkocsi.

Ebben az esetben célszerű a tető belső felére vagy oldalra helyezni. Ez minden esetben az autó kialakításának függvénye. Ha nem találod a megfelelő helyet, küldj egy képet nekünk, és segítünk!


A dual fedélzeti kamerák házilag is beszerelhetőek, áramforrásuk alapesetben a szivargyújtó, a hátsó kamera pedig a fő kamerától kapja az áramot. Természetesen beszerelő partner szervizünk örömmel segít a beszerelésben, ha rejtve, az autó elektromos hálózatába fixen szeretnéd használni a készüléket. Ha saját magad, vagy saját szerelővel szeretnéd megoldani az installációt, a mellékelt magyar nyelvű leírás utat mutat, végigvezet a szükséges lépéseken.

A fullhd hátsó kamerát az elsővel egy vékony, 6 méter hosszú kábel köti össze. Ha ez a 6m hosszú kamera összekötő kábel nem lenne elegendő, hosszabbító kábel elérhető a készülékhez.

A beszereléshez szükséges minden kábel a csomag része, a kamera tartalmazza a hosszú összekötő kábelt az első és hátsó kamera között, a szivargyújtós és direkt bekötő kábelt is, valamint a kábel elrejtéséhez szükséges szerszámot, kábel rögzítő klipszeket is.  A beszerelésben partnerszervizünk is örömmel segít!

 

 

Minőség a maximumon

Ha biztosan jót akarsz választani, a BlackVue kamerájával nem nyúlhatsz mellé! Nagy felbontású képe, első, hátsó nagy sebességű rögzítése gondoskodik róla, hogy ne maradjon le semmi a felvételről. Kialakítása minőségi, finom, a legszebb autókba is belesimuló dizájnnal készült. Igazi ékszer, műszaki remekmű az autóban mely hasznos is. Elektromos és hibrid autókban is tökéletesen üzembiztos.

Megoldásai futurisztikusak, pl. programozható gesztusvezérlés, egy "gomb" a készülék oldalán, melyet nem kell megérinteni, hanem érzékeli ujjunkat, így nem éri rezgés a kamerát a programozható funkció aktiválásakor. A közelségi érzékelőt az alkalmazáson keresztül programozhatjuk, funkciót rendelhetünk hozzá, pl. manuális eseményfelvétel, hangfelvétel ki és bekapcsolása stb.

 

Legjobb autós kamera, 4K UHD BlackVue, beépített GPS és wifivel, a sofőr felé néző oldala visszajelző ledekkel

A sofőr felé néző oldal visszajelző ledekkel, melyek az okostelefonos alkalmazáson keresztül kikapcsolhatóak (iOS és Android)

 

Éjszakai üzemmód

Beépített éjszakai üzemmód algoritmusa és a minőségi lencsék gondoskodnak róla, hogy minden fényviszony esetén a legjobb videó készüljön el!

 

Front kamera

A DR970X 2CH két csatornás dual készülék, mely első és hátsó irányban rögzíti az utazás, autózás és parkolás eseményeit első irányban 4K azaz UHD felbontásban, hátsó irányban pedig FULL HD részletességgel. A kamera egy mozdulattal eltávolítható a tartókonzolból szükség esetén.

4K fedélzeti kamera elölről, hátsó kamera csatlakozóval

 

Wi-Fi kapcsolat

Wifi kapcsolat segítségével a felvételek telefonra másolása és beállítások nagyon könnyen elvégezhetőek. Abszolút felhasználóbarát és gördülékeny kezelés!

Nincs szükség a memóriakártya kivételére és számítógépbe helyezésére a felvételek lementéséhez, az SDXC memóriakártya csak tárhelyként funkcionál. A kamera telefonunkon kívül csatlakozhat az otthoni és munkahelyi wifi hálózatunkra is, így mobiltelefonunkról bármikor megtekinthetjük az autó körüli eseményeket és értesítést kaphatunk - ha kívánjuk - az ütközés érzékelő és/vagy a mozgásérzékelő által indított felvételről. Ezen érzékelők érzékenységét is szabályozhatjuk, testre szabhatjuk, így egy tökéletes biztonsági kamerát birtokolhatunk a parkolás közben is.

 

Parkoló üzemmód

Mozgásérzékelős autós menetrögzítő kamera üzemmódban a készülék felvételt készít az eseményekről, ha mozgást vagy ütést érzékel értesítést küld mobiltelefonunkra, ha csatlakozik wifi hálózathoz vagy LTE modulhoz. Így egy kifinomult távfelügyeletet, kamerás védelmet kap a gépkocsi a parkolás során és rögtön láthatjuk, mi történt, mi történik (Live stream). A parkoló mód használatához direkt bekötés szükséges, az ehhez használható hardwire kit a csomag része! A professzionális beszereléshez minden adott a csomagban.

Parkolás során választhatjuk a mozgásérzékelő funkciót, ekkor a kamera a kép változását figyeli, megnézi, az előző kép pixeleihez képest változott-e a kép, ha igen, felvételt indít. Ezt zárt garázsban ajánljuk használni, hogy ne legyen sok indokolatlanul indított felvétel (ahol valami mozgás vagy fény változás van, de érdemi esemény nem történik), mely könnyedén előfordul ebben az üzemmódban. Ennek megelőzésére 10 fokozatban állítható a mozgásérzékelő érzékenysége és a látótér 16 szeletéből választhatjuk ki, hova, milyen irányba figyeljen a kamera. A felvételek alap beállítás szerint nem telítik a memóriakártyát, a legrégebbi felvételt felülírja a készülék. Ez a funkció be- és kikapcsolható.

Használhatjuk a Time Lapse felvételt is, mely másodpercenként egy képet rögzít, valamint ha ütést vagy ütközést érzékel a kamera, akkor normál sebességű felvételre vált. Ez a legpraktikusabb parkolási üzemmód, itt egy perc alatt fél óra eseményeit néhetjük vissza és szükség esetén kimerevíthetjük a képet, a bizonyítékot. Természetesen az ütés és ütközés érzékelő aktív, normál sebességű felvételt rögzít jelzés esetén.

Time Lapse üzemmódban a felvétel helytakarékos, a régi felvételeket a kamera felülírja, ha megtelt az erre szánt tárhely.

BlackVueDR970 2CH

30 FPS 

A 30 képkockás másodpercenkénti sebességnek köszönhetően a felvételek életszerűbbek, a gyorsan mozgó tárgyak vagy rendszámok is élesek maradnak a felvételen akkor is, ha gyorsan jönnek szembe. Nem mosódik el a rendszám, éles és olvasható marad.

 

Telefon kijelző

LCD kijelző nincs a készüléken, hiszen annál sokkal jobb megoldást használ, az okostelefonunk képernyője a kijelző melyen láthatjuk az élő képet vagy a rögzített felvételeket, valamint vezérlő felület is egyben! Így sokkal jobb minőségű képet láthatunk, mint egy kamerába integrált kijelzővel. Természetesen számítógépen is visszanézhetjük a felvételeket, térképeket, hol, mikor és merre járt az autó, milyen sebességgel. Ezeknek az adatoknak a rögzítése (GPS) kikapcsolható. Mind iOS, mind Android telefonon elérhető az applikáció, BlackVue néven.

 

Szuperkondenzátor

A rögzítés megszakadó áramellátás esetén is biztosított, a beépített kondenzátor tárolja a megfelelő mennyiségű energiát a felvétel rögzítésére áramkimaradás esetén, vagy ha kicsúszik a szivargyújtó töltő csatlakozó egy ütközés során. Nem tartalmaz Li-ion akkumulátor egységet, így a magas hőmérsékletet is bírja a kamera, mely a gépkocsiban napon parkolva előfordul. A készülék fel van készítve az extrém hőmérséklet tartományra mely parkolás során előfordulhat a szélvédő mögött. 

 

Mikrofon és hangszóró

A hang rögzítése érintés nélkül ki-bekapcsolható vagy az okostelefonos alkalmazásból is vezérelhető, melyen keresztül távolról is belehallgathatunk a gépkocsiban zajló eseményekbe, az élő kép megtekintése mellett. Ehhez a távfelügyelet funkcióhoz wifi hálózat (fedélzeti vagy parkolás esetében munkahelyi, otthoni)  vagy opcionálisan megvásárolható 4G LTE modul szükséges.  Az okostelefonos alkalmazáson keresztül hangban is kommunikálhatunk a sofőrrel.

 

USB csatlakozó - A micro USB csatlakozón keresztül a kamerához 4G LTE modul illeszthető, mely mobil internetet biztosít a kamerának, amelynek számos előnye van, pl. élőkép nézet, esemény valós idejű mentése felhőbe, személyes vagy flotta távfelügyelet.
 

LTE modul

Külön, opcionálisan megvásárolható modul. Az LTE modul segítségével GSM 4G hálózaton keresztül internetelérést nyer a kameránk, így a felvételek és az élő kép távolról is elérhetővé válik a felhőn keresztül. Otthon, a karosszékben ülve számítógépen vagy okostelefonon keresztül is megnézhetjük, mit lát a kamera, letölthetjük a felvételeket. beállíthatjuk a készüléket, frissíthetjük azt. Mobiltelefon szolgáltatónktól célszerű kérni egy adat társkártyát, így a saját telefonszámunkhoz tartozó adatforgalmat használhatjuk, vagy feltöltős SIM-kártyát is választhatunk. A modul a külső wifi hálózat nélküli internetelérést teszi lehetővé.

Átlagos használat mellett néhány száz gigabyte adatforgalom is elegendő, mert erős tömörítést alkalmaz a készülék a felhőbe való feltöltés során. Természetesen a teljes felbontású videók is megnézhetőek, letölthetőek kívánság szerint.

A felhőn keresztül kameránk push üzenetet is tud küldeni, képpel, rögtön megnézhető videóval, ha pl. a parkoló gépkocsinknak nekikoccan valami, vagy ha mozgásérzékelést állítottunk be, mozgás esetén is jelez nekünk, valamint az esemény videóját szinte valós időben feltölti a felhő tárhelyre. Az LTE modul a gyártó PLUS szériás kameráival együttműködve mobil hotspotként is működik, akár 5 készülékkel is rácsatlakozhatunk a kameránk által létrehozott wifi hálózatra, mely parkolás során is élő marad.


Memória particionálva, memóriakártya felosztás  - A kamera ajándék 32GB-os memóriakártyával érkezik, mely 256GB-ig bővíthető. Javasolt a gyári BlackVue memóriakártya vagy Samsung Pro Endurance, Sandisk High Endurance memóriakártya használata, melyek top minőségűek, működési paraméterei megfelelnek az autós felhasználásra. Más memóriakártyákkal nem garantálható a megfelelő biztonságú és minőségű működés.

A kamera az aktuális felvételhez kis területet használ, loop mód esetében a legrégebbi file-t törli ha a kártya betelt.

Az esemény felvételek (manuálisan indított felvétel, G-szenzor által indított felvétel, mozgásérzékelő által indított felvétel) külön kategóriát alkotnak, nem törlődnek az aktuális, eseménymentes videóval.

Bevált rendszer, mely nem hagyja eltűnni a szükséges felvételt, a fájlok rendezés során külön kerülnek elmentésre, nem keverednek össze, az alkalmazásban és az asztali és online megtekintés esetén is szűrhetők, külön a normál, parkolási esemény, egyéb esemény, manuálisan indított vészfelvételek.

Az első és hátsó képet is tartalmazó mentés óránként kb. 6,5GB, Normal beálltásban, 4K - UHD képminőség mellett, míg a legmagasabb Extreme minőségben 15,6GB óránként. A minőség 4 fokozatban állítható be.

 

Azonnal használatba vehető

A kamera szivargyújtóról üzemeltethető vagy direkt bekötéssel, rejtett kábelezéssel is használható.  A beszereléshez a mellékelt magyar nyelvű leírás is segítséget nyújt.

 

Felhő - távfelügyelet - távoli értesítés és élő kép

A BlackVue legnagyobb erőssége a felhő, azaz a távfelügyeleti mód. A kamera által a távolból is ránézhetünk a kocsira, mit lát a kamera, merre jár az autó. Bele is hallgathatunk az utastér hangjaiba és hangüzenetet is küldhetünk. A felvételeket visszanézhetjük, értesítést kaphatunk ha a parkolás vagy vezetés során esemény történik. Ehhez a funkcióhoz internet szükséges, mely több módon is elérhető.

A BlackVue kamerának az alkalmazáson keresztül megadhatunk három hálózatot névvel és jelszóval, melyekre automatikusan kapcsolódik, ha a hálózat hatósugarában van a kamera és a felhő funkció  és a kamera elérhetővé válik bárhonnan a felhő fiókhoz kapcsolt mobiltelefonról. A wifi hálózat lehet otthoni, munkahelyi, vagy mobil hotspot, mobil internet router is, vagy a gépkocsi saját wi-fi hálózata.

Ha otthon vagy a munkahelyen nem elég erős a wifi, használhatunk egyszerű, konnektorba dugható wifi jelerősítőt.

Ha nincs elérhető wifi a közelben, a kamera LTE 4G hálózatra kapcsol, ha az opcionális LTE modul csatlakoztatva van, így biztosítja a felhő funkciót wifi hálózat nélkül is.

 

Akkuvédelem

Beállítható akkuvédelem, mely meghatározott feszültség elérése esetén automatikus módon lekapcsolja a kamerát, így véletlenül sem merítheti le a gépkocsi akkumulátorát parkoló üzemmódban. Biztonságos, megbízható működés, tized volt pontossággal beállítható feszültségkorlát.

 

Night vision

A jármű menetrögzítő kamerák képminőségének fontos része az éjszakai felvétel.

A night vision illetve éjjellátó mód automatikusan élesedik, bekapcsolódik amikor annak szükségét érzi a kamera, tehát sötétedéskor. Így a kíváló dual autós fedélzeti menetrögzítőnk rossz látási körülmények között is a legjobb felvételt fogja elkészíteni maximális minőségben.
 


OTA

Over The Air update, azaz rendszerfrissítés vezeték nélkül, wifi kapcsolaton át. Kamerád a jövőben mindig a legújabb rendszerprogram futhat, a fejlett telefonos alkalmazáson keresztül egy gombnyomással frissítheted a készüléket.


Időzített újraindítás

A kamerának szükség esetén megadhatjuk, hogy minden nap, egy meghatározott időpontban, pl. hajnali öt órakor induljon újra, hajtson végre egy "reboot" folyamatot.

A kamerák évekig szolgálhatják az sofőrt és az autót, gyakorlatilag szünet nélkül, ha a parkoló üzemmód aktiválva van. Ebben az esetben lehet hasznos funkció az automatikus újraindítás. Mint minden készüléket, néha a kamerát is újra kell indítani a tökéletes működéshez. Ekkor újra lefut az induló önellenőrzés, a memóriakártya indító ellenőrző rutinja, a firmware és a szoftver újra betöltődik a memóriába és a processzor is újraindul, biztosítva a tökéletes működést. A funkció szabadon konfigurálható, ki- és bekapcsolható. 

 

Beszereléssel is!

Igény esetén a 4K kamera beszerelésében segítséget nyújtunk! Keress minket elérhetőségeinken. 
A részletes magyar nyelvű leírás útmutatást ad a házi felszereléshez is, amennyiben azt magad szeretnéd elvégezni.

A készüléket kívánság esetén partnerszervizünk beszereli, beköti a gépkocsi elektromos hálózatába is. A beszerelés történhet partnerszervizünknél vagy külön díj fejében kiszállással fedett, időjárás viszontagságaitól védett parkolóban, garázsban, teremgarázsban is. A beszerelés ára a kamera típusától, a kiegészítőktől, a gépkocsi típusától és a helyszíntől függ.

Az okos kamera minden képe éles, mint egy fotó, sport, akció felvétel esetében is. Szabadidő és professzionális felhasználásra is.

Mi van a dobozban?

Mi van a BlackVue dobozában?


 

A terméket a kosár (kosárba) gombot megnyomva rendelheti meg.

 

A termékeket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.

 

További, több vásárlási információ, tájékoztató:
E-mail: info@detektorbolt.hu
Tel.:+3612200462
Rólunk: H&H Deal Hungary Kft.
Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 96.

Fizetési lehetőségek, szolgáltatások: házhoz szállítással (a termék átvehető a futártól otthon vagy munkahelyén), készpénz vagy bankkártya, előre utalás. Személyes átvétel esetén készpénz, kártyás fizetés - bankkártya, előre utalás.

 

A videokamera felvételekről foto, video kimenthető a telefonos alkalmazással és a számítógépes programmal is, mely elérhető Windows és MacOS rendszerre is.

Az első kamera a csúcsot jelentő ultra hd 8 mpx,155° széles látószögű, a hátsó kamera full hd - fhd - felbontású 139 fok széles látószögű-

A kamerához kapható mini hálózati adapter is, mely akkor lehet segítségünkre, ha otthon szeretnénk kipróbálni és beállítani, nem az autóban.

A kamera konzolja nem mágneses, hanem gyűrűs, biztonsági nyomógomb záras, racsnis szerkezet, mellyel a kamerák dőlésszöge állítható és szükség esetén kivehetőek a rögzítő konzolból. Igazi smart megoldás.

Tartalék tartó konzol és egyéb szerelési kellékek és alkatrészek kaphatóak, ha például. több autóban szeretnénk használni a kamerát.

Az objektív polarizációs szűrő szükség esetén megvásárolható. Ezt akkor ajánljuk, ha a napsütésben tükröződik a műszerfal a szélvédőn, a tökéletes kép érdekében javasolt használata. Opcionális, későbbiekben is megvásárolható, ha szükséges. A CPL szűrő fizikailag is védi a kamera kifinomult lencséjét.

Az aktuális ajánlat, akciók bejelentkezés nélkül is láthatóak a kategória oldalon. Vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges.

 

 

Ismertebb  nagy felbontású digitális autós cam típusok: Xiaomi 70mai, Lamax, Navitel a800 dash cam, Mio Mivue, Truecam,;​ 

Egyéb qhd márkák, mint pl. Pioneer, Garmin nagy autóhifi vagy navigációs rendszert gyártó név, de ezek a cégek nem kifejezetten autós kamera gyártók, így nem csiszolódott, finomodott annyira készülékük, mint akár a BlackVue készülékei, mely kizárólag autós kamerát és tartozékait gyártja, ez irányú tapasztalat nélkül nem készíthető tökéletes autós kamera.

Az árak nem különböznek jelentősen a prémium szegmensben, de a funkciók a kamera gyártó cégek modelljeiben minden esetben jobbak. Az egyes, egymás után következő firmware frissítések, alkalmazás, app frissítések rendszeresek, amely update minden esetbe több funkciót vagy már javított, tökéletesített funkciót tartalmaz.

Technikai adatok:

Első kamera felbontás UHD 4K 3840x2160 , 8 megapixel CMOS
Hátsó kamera felbontás Full HD 1080P 1920x1080, 2,1 megapixel Sony STARVIS
Rögzítési sebesség front kamera 30FPS (képkocka/másodperc)
Rögzítési sebességhátsó kamera 30FPS (képkocka másodpercenként)
Javasolt elhelyezés első és hátsó
SDXC microsd kártya mérete 32GB csomagban lévő, szükség esetén bővíthető 256GB - ig.
Látószög 155° ultra-széles látószög elöl, 139° széles látószög hátul
Wi-Fi igen, két csatornás, 2,4GHz és 5GHz
Parkoló üzemmód igen, beépített akku felügyelettel, feszültség monitorozással
Tömörítés HEVC/H.265
LTE modul opcionális, megvásárolható
Képátvitel a kamerák között digitális
Szín fekete
Szűrők opcionális CPL
Tartó első, hátsó
Bluetooth nincs
Hdmi nincs

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 02.
Tökéletes készülék! Többet tud mint gondolnád. Gyönyörű és részletgazdag felvétel... mi 256GB tárolóval használjuk. Telefonról, laptoról, asztali gépről minden visszanézhető, térképen követhetően.... Ha van pénzed, akkor megéri a minőséget választani
| 5 / 5 csillag!
2021. 10. 08.
Szuper készülék, úgy működik, ahogy kell!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 14.
A létező legjobb autós cam!

Keresés