Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BlackVue DR770X BOX TRUCK

Ár:
249.900 Ft (196.772 Ft + ÁFA)

Teherautó , zárt, dobozos áruszállító , kamion, traktor, erőgép, daru, stb. menetrögzítő első beltéri, belső utastér és külső, hátsó, ipari, víz- és időjárásálló kamerával, három csatornás rögzítéssel menet közben és parkolás során is! Full HD felbontással, 60FPS képrögzítéssel. LTE 4G opcionális modullal, teherautóhoz és minden olyan járműhöz, ahol nincs hátul szélvédő, így a hátsó kamera csak belülre rögzíthető. Az utastér kamera rögzíti a benti eseményeket is, kívánság szerint hanggal együtt. Távfelügyeletre is alkalmas, távolról betekintést nyújt a gépkocsi környezetére, belterére, helyzetére a térképen, hangüzenet is küldhető a sofőrnek, aki válaszolni is tud. Ez a felhő funkció, melyhez a kamerának internet elérésre van szüksége, az LTE modul által vagy bármely wifi hálózat segítségével. 12V és 24V kompatibilis! Minden kellékkel, kábellel a használathoz. Szabotázsbiztos.

Gyártó: BlackVue
Cikkszám: KRHQD-77XBT-64G
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Válassz:
Kérnék ajánlatot beszerelésre is:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A BlackVue DR770X BOX TRUCK szett tartalma egy zárható központi egység, első szélvédőre illesztendő első kamera mely szintén szabotázsbiztos, védett kábelkihúzás és elforgatás ellen valamint egy belső, befelé néző kameram mely szintén védett szabotázs ellen, valamint és egy ipari vízálló hátsó kamera infravörös világítással az éjjellátó funkcióhoz és a vízálló kábel, mely 15m hosszú, így teherautóhoz, kamionhoz is alkalmas. A belső kamera, mely az utasteret monitorozza, szintén rendelkezik infravörös megvilágítással, hogy a sötétben is rögzíthesse a történteket.

12V és 24V tápfeszültséggel, felhő funkcióval, távértesítéssel rendelkezik, mely push üzenetet küld okostelefonra, ha pl. a hátsó kamera látóterében mozgást érzékel leparkolt állapot során, pl. ha megpróbálják kinyitni a raktér ajtaját. Ekkor azonnal megnézhetjük az élő képet, mi történik, szükséges-e beavatkozni. Természetesen ütés, lökés esetén is kaphatunk értesítést.
 

Menetrögzítő kamera teherautóra

 

Teherautó kamera, menetrögzítő fedélzeti kamera hátsó vízmentes, integrált infra ledes sugárzóval, éjjellátó kamerával és vízmentes kábellel, mely hossza 15 méter.

 

Wifi és Cloud azaz felhő technológiás készülék

Tripla autós kamera, a prémium BlackVue gyártó egyik legjobb modellje, a Blackvue DR770BOX TRUCK menetrögzítő Wi-Fi-vel és felhő szolgáltatással, opcionális LTE modul csatlakozással, GPS antennával.

A hátsó kamera 15m hosszú vízmentes kábelével az autón kívülre is szerelhető, használható dobozos teherautóhoz, pickuphoz, furgonhoz, munkagéphez, traktorhoz, kombájnhoz stb., azaz minden olyan esetben, ahol nincs hátsó szélvédő vagy nem szerelhető a hátsó szélvédőre a kamera. Magyarországi garanciával, magyar cégtől, magyar leírással, 2 év jótállással, technikai támogatással. A kamera a memóriakártyát is tartalmazza, mely igény esetén 256GB-ig bővíthető. 

 

Felhő kompatibilis

A felhő szolgáltatás - melyben a BlackVue úttörő és jelenleg más gyártók csak tanulják tökéletes működését - lehetővé teszi a távoli elérést, azonnali biztonsági feltöltéseket a saját, kameránkhoz tartozó ingyenes tárhelyre, annak távoli megtekintését, értesítések fogadását stb.  Így még a legrosszabb esetben, a kamera vagy memóriakártya sérülése, ellopása, eltávolítása esetén is rendelkezésre fog állni az adott esetben perdöntő felvétel, kiváló minőségben!
A felhő funkcióhoz elérhető wi-fi hálózat vagy LTE modul kell, melyet a kamera kezel normál vezetés közbeni és parkoló módban is.

 

BlackVue DR750X-3CH TRUCK Plus autós és nehézgépjármű kamera vízálló hátsó kamerával és belső kamerával

 

Automatikus Wi-Fi router és hotspot csatlakozás

A kamerának megadhatunk három wifi hálózatot, pl. otthoni, munkahelyi, vagy más internet hálózat, melyet érzékelve automatikusan csatlakozik arra és a felhő szolgáltatás elérhetővé válik. A wifi hálózat lehet egy mobil router, mobil hotspot, az autó saját wifije, a sofőr telefonjának megosztott wifije vagy BlackVue LTE modul, mely csatlakoztatható a kamerához.

A kamerát ezután az okostelefonos BlackVue applikációból vagy akár a blackvuecloud.com oldalról is elérhetjük bárhol, bármikor, ha a kamera internet hozzáférése él.

Természetesen a felhő funkció nélkül is használható a kamera, mint bármely más készülék, ez csupán egy különleges extra, mely a legjobb kamerák sajátja. A funkcióval elérhetővé válik az élőkép, a videók felhőbe mentése akár azonnal, akár biztonsági mentésként, és számtalan egyéb kényelmi extra.


Három csatorna - három kamerás első, belső és hátsó rögzítés, parkolás alatt is

A tripla, hármas menetrögzítő előnye, hogy nem csak az első, hanem a hátsó képet, a mögöttünk, a jármű mögött történő eseményeket is rögzíti. Ez számos esetben fontos lehet, valamint leparkolt állapotban is megduplázza a rögzített területet, hiszen az autó hátsó részét is lefedjük a hátsó kamerával. Teherautó esetében rögtön láthatjuk és figyelemmel követhetjük akár telefonunkon is a hátsó képet, így még a tolatásban is segíthet a hátsó kamera, kvázi tolatókamera funkcióval. A kamera képét nem csak telefonra, hanem nagyobb kijelzőjű tabletre is kihelyezhetjük a BlackVue alkalmazással.

 

A tripla autós kamera hátsó egységének elhelyezése teherautó, dobozos áruszállító, pick-up estében

A TRUCK kivitel hátsó kamerája vízmentes, infravetős külső kamera, mely a gépkocsin kívül is elhelyezhető. Az elhelyezés minden esetben az jármű kialakításának függvénye. Ha nem találod a megfelelő helyet, küldj egy képet nekünk, és segítünk!

A tripla fedélzeti kamerák házilag is beszerelhetőek, áramforrásuk alapesetben a szivargyújtó vagy a direkt bekötő kábel, mely a biztosítéktáblára csatlakozik. A kisméretű első, belső kamera a központi egységtől kapja áramellátását ahogy a hátsó kamera is, minden egységhez csak egy vékony, digitális kábel csatlakozik, mely kiválóan rejthető.

 

Autós kamera beszerelése:

Természetesen beszerelő partner szervizünk örömmel segít a beszerelésben, ha rejtve, az autó elektromos hálózatába fixen bekötve szeretnéd használni a készüléket. Háznál (fedett garázsban) beszerelést végző partnerünk is bárhol segít a készülék beszerelésében az egész ország területén, így a kamionok, teherautók, buszok esetén kényelmesebb a szerelés. Ha saját magad, vagy saját szerelővel szeretnéd megoldani az installációt, a mellékelt magyar nyelvű leírás is utat mutat ehhez, végig vezet a szükséges lépéseken.

 

Minőség

Ha biztosan jót akarsz választani, a BlackVue kamerájával nem nyúlhatsz mellé. Nagy felbontású képe, első, hátsó nagy sebességű rögzítése gondoskodik róla, hogy ne maradjon le semmi a felvételről. Kialakítása minőségi, finom, a legszebb autókba is belesimuló dizájnnal készült.  A készülék a legjobb minőségű elektronikát tartalmazza, a dél-koreai elektronikai tapasztalat legjavát sűríti magába - az autós kamerák csúcsmárkája, prémium minőség és megbízhatóság.

 

Biztonság, adatvédelem 


A kamerák és a központi egység zártak, a kábelkihúzás és memóriakártya kivétel ellen védettek. A kamera felvételeihez csak az egyedi (és megváltoztatható) jelszó birtokában férhet hozzá a felhasználó, így ha az autó sofőrös, a felvételeket a sofőr nem tudja eltávolítani, törölni. A felhő hozzáférés opcionális, kikapcsolható, attól függően, hogy távolról szeretnénk-e hozzáférni a felvételekhez, élő képhez, stb.

 

Éjszakai üzemmód - Night vision kamera

Beépített éjszakai üzemmód algoritmusa és a minőségi lencsék gondoskodnak róla, hogy minden fényviszony esetén a legjobb videó készüljön el! A hátsó kamera infravörös fényt sugárzó ledeket tartalmaz az éjszakai felvételek jobb minőségéért.

 

A kamera használható szivargyújtóról 12V és 24V feszültséggel is, valamint direkt bekötő kábel is a csomag része, mellyel a parkoló üzemmód is használatba vehető, segítségével a kamera a jármű leparkolása alatt is végzi a dolgát, LTE kiegészítő vagy wifi kapcsolat esetén értesít is, ha mozgást érzékel vagy meglökik az autót. A kábelezés így teljesen rejtett, védett.

 

Wi-Fi kapcsolat

Wifi kapcsolat segítségével a felvételek telefonra másolása és beállítások nagyon könnyen elvégezhetőek. Abszolút felhasználóbarát és gördülékeny kezelés!

Nincs szükség a memóriakártya kivételére és számítógépbe helyezésére a felvételek lementéséhez, az SDXC memóriakártya csak tárhelyként funkcionál.

 

60FPS 

A 60 képkockás másodpercenkénti sebességnek köszönhetően a felvételek életszerűbbek, a gyorsan mozgó tárgyak vagy rendszámok is élesek maradnak a felvételen. Különösen fontos tényező a nagy sebességű felvételek esetében, mert ennek köszönhetően a kimerevített képen sokkal jobban leolvasható lehet egy rendszám, mint egy 30 FPS sebességű eszköz esetében, mivel így másodpercenként 60 "fénykép" készül 30 helyett. 

 

Szuperkondenzátor

A kamerának minden esetben be kell fejeznie a rögzítést, akkor is, ha egy balesetben a tápkábel pl. kicsúszik a fizikai hatásoktól, és a kamera áramellátás nélkül marad.

Az összes BlackVue kamera szuperkondenzátort (supercapacitor) használ erre a biztonsági funkcióra, beépített lítium-ion akku helyet. A szuperkondenzátor biztonságos, nem tűzveszélyes, ellenben a li-ion akkumulátorokkal.

A napon parkoló autóban a szélvédő mögött a hőmérséklet igen magasra szökhet, melyet csak a kondenzátor tolerál, az egyszerű, jellemzően Li-ion akkumulátor nem. A BlackVue kamerákkal nyugodtan hagyhatjuk a parkolóban az autót, bírni fogja a hőterhelést. Ha hosszabb parkoló üzemmódra van szükségünk, a kamera kiegészíthető a BlackVue B124X és B130X akkupakkal, mely szintén 12V és 24V kompatibilis, és maximálisan biztonságos megoldás, amellett, hogy nem terheli a gépkocsi gyári akkuját.  A kamera akkumulátorvédelemmel ellátott, így ha nem használunk kiegészítő akkumulátort, akkor is megvédi a gyári akksit, időben lekapcsolja a fogyasztás a beállított feszültség szint elérésekor, melyről értesítést is küld a telefonunkra, wifi vagy LTE csatlakozás esetén.


Mellékelt memóriakártya

A gyártó ajándék memóriakártyájával a használat azonnal megkezdhető! Ha nagyobbra cserélné a 64GB-os kártyát, mely átlagos használatra elegendő, válasszon Sandisk EXTREME vagy Sandisk MAX Endurance kártyát, csak ezekkel garantálható az autós kamerák hibátlan üzeme a téli hidegben és a nyári melegben is.


GPS

Beépített GPS és GLONASS helymeghatározó rendszer, mely ki- és bekapcsolható.


Hangszóró és mikrofon

A kamera beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik. A hangszórón hang figyelmeztetéseket képes adni, a mikrofonnal pedig felveheti a környezet hangját, ha ez az opció aktiválva van. Felhő kapcsolat esetén a sofőrrel kommunikálhatunk is a távolból.


Mi van a dobozban?

Autós kamera teherautóba


A kamera dobozában központi egység, az első kamera, a hátsó kamera, belső kamera, azok felszereléséhez szükséges kellékek, szivargyújtós és direkt bekötő tápkábel található. A csomag részei a tartókonzol hüvelyek és a rögzítéshez szükséges 3M ragasztó padok, a kábel rejtéséhez célszerűen használható szerszám valamint kábel klipszek is. Speciális csőkulcs a központi egységhez és nyitó-záró szerszám a kamerák szabotázsvédelméhez. A kamerát részletes magyar nyelvű leírással szállítjuk. A kamera ajándék BlackVue 64GB memóriakártyát is tartalmaz, USB kártyaolvasó adapterrel, mellyel a micro SD kártyát számítógéphez csatlakoztathatjuk a felvételek eléréséhez.

 

Időzített újraindítás opció

A kamerának megadhatjuk, hogy minden nap, egy meghatározott időpontban, pl. hajnali három órakor induljon újra, hajtson végre egy "reboot" folyamatot.

A kamerák évekig szolgálhatják az sofőrt és az autót, gyakorlatilag szünet nélkül, ha a parkoló üzemmód aktiválva van. Ebben az esetben lehet hasznos funkció az automatikus újraindítás. Mint minden készüléket, néha a kamerát is újra kell indítani a tökéletes működéshez. Ekkor újra lefut az induló önellenőrzés, a memóriakártya indító ellenőrző rutinja, a firmware és a szoftver újra betöltődik a memóriába és a processzor is újraindul, biztosítva a tökéletes működést. A funkció szabadon konfigurálható, ki és bekapcsolható. 

 

A termékeket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk, magyar garanciával, GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.


További vásárlási információ:
E-mail: (email) info@detektorbolt.hu
Tel.:+3612200462 

Rólunk: H&H Deal Hungary Kft. 1141 Budapest, Szugló utca 96. Nyitvatartás: H-CS, 10-16 óra között.

Áramfogyasztás 

Normal Mode (WiFi On / GPS On / 3CH) : kb. 520mA / 12V
Normal Mode (WiFi Off / GPS On / 3CH) : kb. 490mA / 12V
Parking Mode (WiFi On / GPS Off / 3CH) : kb. 475mA / 12V
Parking Mode (WiFi Off / GPS Off / 2CH) : kb. 445mA / 12V
Kb. 50mA fogyasztás többlet, ha az infravörös ledek aktívak.

Tulajdonságok:

LTE 4G modul opcionális
Felbontás Full HD 60FPS és 30FPS
Hátsó kamra kábel 15 méter hosszú, vízálló
Parkoló mód igen
Bekötő kábel mellékelve
Szivargyújtós kábel mellékelve
Feszültség 12V és 24V
Akkumulátorvédelem igen
Hangjelzés parkolási esemény után igen
Fényérzékelő lapka SONY Starvis CMOS szenzor
Látószög az első kameránál Átlós 139°, Horizontális 116°, Vertikális 61°
Látószög a hátsó kameránál Átlós 116°, Horizontális 97°, Vertikális 51°
Látószög a belső kameránál Átlós 119°, Horizontális 98°, Vertikális 55°
Video tömörítés H.264 (AVC)
Képminőség és bitráta
Highest (Extreme) 25+10 Mbps
Highest 12+10 Mbps
High 10+8 Mbps
Normal 8+6 Mbps
SD kártya hiba esetén jelzés igen
Időzített reboot igen
Fájlformátum MP4
GPS igen, GPS, Glonass
G szenzor 3 tengelyes gyorsulásmérő, külön állítható érzékenység a tengelyeken
Infra sugárzó a hátsó kamerán igen, 6db, 940nm IR infrared
Infra sugárzó utastér kamerán igen, 2db, 940nm IR infrared
Tárolási és működési hőmérséklet -20°C − 80°C
Automatikus hővédelmi lekapcsolás igen, kb. 80 °C foknál

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés