Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LASERTRACK FLARE | Rendszámkerettel | Első védelem

Ár:
385.800 Ft (303.780 Ft + ÁFA)

Rendszámkeretes multifunkciós lézerblokkoló,
rejtett lézervédelem és kapunyitó személyautóra és terepjáróra 2db szenzorral, egy  vékony rendszámtartó kerettel, front irányba. Aktív rejtett védelem rendszámtábla tartó keretbe integrálva. A LaserTrack Flare az LT400 kapunyitó legújabb generációja, mely diszkréten, rejtetten szerelhető a legújabb gépkocsikba is. Többfunkciós berendezés, kapunyitó, traffipax érzékelő és lézer elhárító üzemmóddal.

Gyártó: LaserTrack
Cikkszám: LT-FLR-2
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. július 29.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

lezerblokkolo_beszereles.jpg

cam_s1_biztos_alp.jpg   


LaserTrack Flare
 | Első védelem, rendszámkeretes rejtett blokkoló


Aktív védelem minőségi rendszámtábla tartó keretbe integrálva. A Target gyártotta LaserTrack Flare a nagy múltú LT400 kapunyitó és lézeres traffipax (angolul lidar) védelmi készülék leszármazottja, mely diszkréten és rejtve szerelhető a modern gépkocsikba is.

 

Rejtett lézerblokkoló lasertrack flare
 A szenzorok a készülék saját rendszámtábla keretében bújnak meg, 
beállításuk után egy fekete, átláthatatlan, ám a lézerfényt átengedő műanyag borító lapka (Perspex) takarja el őket teljesen

 


Többfunkciós berendezés, kapunyitó, lézer érzékelő és lézer elhárító üzemmóddal rendelkező rendszámkeretes rejtett blokkoló.

LCC - Laser Cruise Control - kompatibilis: Lézeres védelmi megoldás a lézeres távolságtartó vagy egyéb lézeres extrákkal szerelt autókra is.


Online internetes beállítási felülettel és aktiválással rendelkező készülék, ami azt jelenti, hogy beszerelés előtt vagy után a gyártó honlapján a készüléket mindenképpen regisztrálni kell a működéshez és beállításhoz,valamint a garanciaidő elindításához. Ehhez segítséget nyújtunk, ha szükséges.

24 hónap garancia az online aktiválástól számítva!


Érzékelői speciális rendszám keretben, rendszámtábla tartóban kapnak helyet, így aki pl. Ausztriában közlekedik, a magyar-osztrák határt átlépve is rejtve alkalmazhatja blokkolóját, akár érzékelő üzemmódban használva azt, mert a rendszámkeret elrejti a fejeket a kíváncsi szemek elől. A rendszámtábla keret kinézete megegyezik bármely más szokásos rendszám tartó külsejével, szemmel nem fedezhető fel az adóvevő fej.

Első védelem rendszámtábla keretbe rejtve integrálva


Opcionálisan megvásárolható garázskapu nyitó vezérlő a kapu elektronikájához, ami akár 50 járműhöz is társítható. Ezen felhasználással a rendszámkeretes blokkoló fejek kommunikálnak a kapuhoz telepített érzékelővel, így automatikusan nyílhat garázsunk, kertkapunk.


 

A kapu vagy garázsajtó nyitás automatikusan történhet a LaserTrack Flare-rel, gombnyomás nélkül. Ahogy a gépkocsid a kert vagy garázskapud közelébe ér, az azonosítás megtörténik az infravörös kódokkal és a kapu kinyílik. Biztonsági okokból a rendszer több mint négymilliárd kódot használ és egy kapuhoz 50 gépjármű társítható, melyek mind rendelkeznek a saját egyedi kódjukkal, ami a rendszerbe programozható.

A Lasertrack Flare felismeri a többi közlekedő lézeres berendezését, és megfelelően kezeli azt, nem riasztja a sofőrt, ha szükségtelen. Nem okoz interferenciát (nemkívánatos zavaró hatást) a biztonsági berendezésekben. A felhasználó által kiválasztott beállítástól függ, hogy észleli-e a rendőrségi lézeres sebességmérőket, vagy akár blokkolja is azokat.

Alapvetően a LaserTrack Flare egy távirányító, ami ezzel a beállítással kerül a felhasználóhoz, ami a világon mindenütt legális.  

Lézeres mérő érzékelés üzemmód

Ezt az üzemmódot bárhol használhatod, de vedd figyelembe, hogy ebben az esetben csak jelzést kapsz a mérésről. A LaserTrack redszámkeretes érzékelő rendszerként hang- és fényjelzést fog adni lézeres sebességmérés esetén. 

Lézeres mérő elhárító mód

Ha a védelmi üzemmód aktív, elegendő időt ad ha szükséges, hogy korrigáljuk sebességünket. Ebben az üzemmódban a lézeres mérő nem tud sebességadatot leolvasni a járműről, mert a rendszámtábla tartó keretbe rejtett fejek a megfelelő ellen impulzusokat bocsájtják ki, időt adva a lassításhoz. 
 

Mi van a dobozban?

  • Rendszámtábla keretbe illeszthető mini iker adóvevő fejek (2db)
  • Beállítási kellékek a kerethez
  • 1db minőségi rendszámtábla keret 
  • LaserTrack központi egység beépített SD kártya olvasóval
  • Nyomógombos kezelő panel visszajelző leddel
  • Tápkábel és fej csatlakozó vezetékek
  • Rögzítési kellékek a fejekhez
  • Rögzítőkellékek a kezelőpanelhez
 
 
A termék egy rendszám keretet tartalmaz, előre történő felszereléshez.
 

LaserTrack Flare központi egység rendszámkeretes rejtett lézerblokkolóhoz
 


Implementált lézer típusok: 

- Velolaser
- LaserPatrol
- Truvelo Lidar D-Cam
- Laveg
- StarLaser
- EUROlaser
- Multalaser
- TraffiPatrol XR
- Traffistar S350 
- Lasercam
- ProLaser II
- Famalaser II
- ProLaser III (Magyarországon Fáma 3 néven használatban!)
- Famashot III
- PL-DOK I
- ProLaser IV
- Laser Technology Inc
- 20-20 Marksman
- 20-20 TruSpeed
- 20-20 TruSpeed S
- 20-20 TruSpeed LR
- 20-20 UltraLyte LR100 #UL
- 20-20 UltraLyte LR100 #UX
- 20-20 UltraLyte Compact
- TruCam

- CAM S1 (magyarországi lézer, használatban!)
- Laser Atlanta
- SpeedLaser II
- FG-21/P
- Autovelox 104 / 106 (oldalszenzorral felszerelve)
- LZ1
- XS
- Unipar SL700
- Poliscan Speed (mobil és fix)

 

A lézerérzékelők egy hüvelyben kerülnek rögzítésre a kereten belül. Az szenzorokat a rendszámkeret felszerelése után a készlethez mellékelt szerszámmal lehet pontosan beállítani, forgatni addig, míg vízszintbe kerülnek. Ezután helyezhető fel a takaróelem, mely tökéletesen rejti a lézerblokkoló fejeket.

 

A terméket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben. Kérésre az aktiválást és beállítást elvégezzük.
 

 
beszereles.jpg
 


Lézerblokkoló beszerelés partner műhelyünkben rendszám keretes blokkoló esetében

A beszerelést partnerszervizünk végzi, megrendelés után munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot az időpont és a részletek egyeztetéséhez.
A beszerelés a Detektorboltnál vásárolt Laser Track Flare rendszámtábla tartós blokkoló készülékekhez vehető igénybe. Ára első rendszámkeretes rejtett blokkoló installálása esetén kb. 30.000,- Ft, melyet a beszerelést végző szakembernek kell fizetni. Egyedi igények, valamint bizonyos autótípusok esetén az ár változhat, ezért azt minden esetben visszaigazoljuk a telefonos egyeztetés után.
A termék kosárba tétele előtt kérjük válaszd ki a legördülő menüből, szeretnéd-e hogy a beszereléssel kapcsolatosan keressünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés