Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LASERTRACK FLARE | Rendszámkerettel | Első védelem

Ár:
489.000 Ft (385.039 Ft + ÁFA)

Rendszámkeretes multifunkciós lézerblokkoló,
rejtett lézervédelem és kapunyitó személyautóra és terepjáróra 2db szenzorral, egy  vékony rendszámtartó kerettel, front irányba. Aktív rejtett védelem rendszámtábla tartó keretbe integrálva. A LaserTrack Flare az LT400 kapunyitó legújabb generációja, mely diszkréten, rejtetten szerelhető a legújabb gépkocsikba is. Többfunkciós berendezés, kapunyitó, traffipax érzékelő és lézer elhárító üzemmóddal.

Gyártó: LaserTrack
Cikkszám: LT-FLR-2
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. március 29.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Blokkoló beszerelés

Cam S1 lézer   


LaserTrack Flare
 | Első védelem, rendszámkeretes rejtett blokkoló


Az egyetlen osztrák közlekedésre alkalmas  készülék, mely Ausztria területén sem kelt figyelmet, az osztrák, ausztriai szemnek sem feltűnő. Aktív védelem minőségi rendszámtábla tartó keretbe integrálva. A Target gyártotta LaserTrack Flare a nagy múltú LT400 kapunyitó és lézeres traffipax (angolul lidar) védelmi készülék leszármazottja, mely diszkréten és rejtve szerelhető a modern gépkocsikba is.

 

Rejtett lézerblokkoló lasertrack flare
 A szenzorok a készülék saját rendszámtábla keretében bújnak meg, 
beállításuk után egy fekete, átláthatatlan, ám a lézerfényt átengedő műanyag borító lapka (Perspex) takarja el őket teljesen

 


Többfunkciós berendezés, kapunyitó, lézer érzékelő és lézer elhárító üzemmóddal rendelkező rendszámkeretes rejtett blokkoló.

LCC - Laser Cruise Control - kompatibilis: Lézeres védelmi megoldás a lézeres távolságtartó vagy egyéb lézeres extrákkal szerelt autókra is.


Online internetes beállítási felülettel és aktiválással rendelkező készülék, ami azt jelenti, hogy beszerelés előtt vagy után a gyártó honlapján a készüléket mindenképpen regisztrálni kell a működéshez és beállításhoz,valamint a garanciaidő elindításához. Ehhez segítséget nyújtunk, ha szükséges.

24 hónap garancia az online aktiválástól számítva!


Érzékelői speciális rendszám keretben, rendszámtábla tartóban kapnak helyet, így aki pl. Ausztriában közlekedik, a magyar-osztrák határt átlépve is rejtve alkalmazhatja blokkolóját, akár érzékelő üzemmódban használva azt, mert a rendszámkeret elrejti a fejeket a kíváncsi szemek elől. A rendszámtábla keret kinézete megegyezik bármely más szokásos rendszám tartó külsejével, szemmel nem fedezhető fel az adóvevő fej. Ez a készülék legnagyobb és egyedülálló előnye, hogy az osztrák közlekedés során sem kelti fel a figyelmet. Ausztria kompatibilis.

Első védelem rendszámtábla keretbe rejtve integrálva


Opcionálisan megvásárolható garázskapu nyitó vezérlő a kapu elektronikájához, ami akár 50 járműhöz is társítható. Ezen felhasználással a rendszámkeretes blokkoló fejek kommunikálnak a kapuhoz telepített érzékelővel, így automatikusan nyílhat garázsunk, kertkapunk.


 

A kapu vagy garázsajtó nyitás automatikusan történhet a LaserTrack Flare-rel, gombnyomás nélkül. Ahogy a gépkocsid a kert vagy garázskapud közelébe ér, az azonosítás megtörténik az infravörös kódokkal és a kapu kinyílik. Biztonsági okokból a rendszer több mint négymilliárd kódot használ és egy kapuhoz 50 gépjármű társítható, melyek mind rendelkeznek a saját egyedi kódjukkal, ami a rendszerbe programozható.

A Lasertrack Flare felismeri a többi közlekedő lézeres berendezését, és megfelelően kezeli azt, nem riasztja a sofőrt, ha szükségtelen. Nem okoz interferenciát (nemkívánatos zavaró hatást) a biztonsági berendezésekben. A felhasználó által kiválasztott beállítástól függ, hogy észleli-e a rendőrségi lézeres sebességmérőket, vagy akár blokkolja is azokat.

Alapvetően a LaserTrack Flare egy távirányító, ami ezzel a beállítással kerül a felhasználóhoz, ami a világon mindenütt legális.  

Lézeres mérő érzékelés üzemmód

Ezt az üzemmódot bárhol használhatod, de vedd figyelembe, hogy ebben az esetben csak jelzést kapsz a mérésről. A LaserTrack redszámkeretes érzékelő rendszerként hang- és fényjelzést fog adni lézeres sebességmérés esetén. 

Lézeres mérő elhárító mód

Ha a védelmi üzemmód aktív, elegendő időt ad ha szükséges, hogy korrigáljuk sebességünket. Ebben az üzemmódban a lézeres mérő nem tud sebességadatot leolvasni a járműről, mert a rendszámtábla tartó keretbe rejtett fejek a megfelelő ellen impulzusokat bocsájtják ki, időt adva a lassításhoz. 
 

Mi van a dobozban?

  • Rendszámtábla keretbe illeszthető mini iker adóvevő fejek (2db)
  • Beállítási kellékek a kerethez
  • 1db minőségi rendszámtábla keret 
  • LaserTrack központi egység beépített SD kártya olvasóval
  • Nyomógombos kezelő panel visszajelző leddel
  • Tápkábel és fej csatlakozó vezetékek
  • Rögzítési kellékek a fejekhez
  • Rögzítőkellékek a kezelőpanelhez
 
 
A termék egy rendszám keretet tartalmaz, előre történő felszereléshez.
 

Ausztriában is használható lézerblokkoló
 


Implementált lézer típusok: 

- Velolaser
- LaserPatrol
- Truvelo Lidar D-Cam
- Laveg
- StarLaser
- EUROlaser
- Multalaser
- TraffiPatrol XR
- Traffistar S350 
- Lasercam
- ProLaser II
- Famalaser II
- ProLaser III (Magyarországon Fáma 3 néven használatban!)
- Famashot III
- PL-DOK I
- ProLaser IV
- Laser Technology Inc
- 20-20 Marksman
- 20-20 TruSpeed
- 20-20 TruSpeed S
- 20-20 TruSpeed LR
- 20-20 UltraLyte LR100 #UL
- 20-20 UltraLyte LR100 #UX
- 20-20 UltraLyte Compact
- TruCam

- CAM S1 (magyarországi lézer, használatban!)
- Laser Atlanta
- SpeedLaser II
- FG-21/P
- Autovelox 104 / 106 (oldalszenzorral felszerelve)
- LZ1
- XS
- Unipar SL700
- Poliscan Speed (mobil és fix)

 

A lézerérzékelők egy hüvelyben kerülnek rögzítésre a kereten belül. Az szenzorokat a rendszámkeret felszerelése után a készlethez mellékelt szerszámmal lehet pontosan beállítani, forgatni addig, míg vízszintbe kerülnek. Ezután helyezhető fel a takaróelem, mely tökéletesen rejti a lézerblokkoló fejeket.

 

A terméket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben. Kérésre az aktiválást és beállítást elvégezzük.
 

 
Lézerblokkoló beszerelés háznál, munkahelyen is
 


Lézerblokkoló beszerelés partner műhelyünkben rendszám keretes blokkoló esetében

A beszerelést partnerszervizünk végzi, megrendelés után munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot az időpont és a részletek egyeztetéséhez.
 
A beszerelés a Detektorboltnál vásárolt Laser Track Flare rendszámtábla tartós blokkoló készülékekhez vehető igénybe. Ára első rendszámkeretes rejtett blokkoló installálása esetén kb. 30.000,- Ft, melyet a beszerelést végző szakembernek kell fizetni.
 
Egyedi igények, valamint bizonyos autótípusok esetén az ár változhat, ezért azt minden esetben visszaigazoljuk a telefonos egyeztetés után. A beszerelés háznál, fedett  garázsban, munkahelyen is elvégezhető, kiszállási díj ellenében.

A termék kosárba tétele előtt kérjük válaszd ki a legördülő menüből, szeretnéd-e hogy a beszereléssel kapcsolatosan ajánlatot adjuk, vagy magad intézed a beszerelést, melyhez a részletes magyar nyelvű leírás és a telefonos, valamint online technikai tanácsadás is segítségedre van!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés