Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Traffipax dömping PDF Nyomtatás E-mail

12milliard_traffipaxra_belso.jpg

 

 

 

 

12 milliárd forint jut traffipaxokra 2013/14-ben

 

 

A Népszabadság hírei szerint megszaporodnak a telepített sebességmérő műszerek a következő időszakban Magyarország útjain. Akár 20km-enként is találkozhatunk majd traffipaxszal, melyek fix helyű dobozokból lesnek majd ránk. Az ok a már sokszor méltatott baleseti statisztika, mely alapján egyes vélemények szerint ugyan nem a gyorshajtás a legfőbb baleseti tényező már, a rendőrség olvasatában azonban mégis, mert utóbbi hatóság az előírt sebességhatárok túllépéséből eredő balesetek számába beleszámítja az út, időjárási, látási, és forgalmi viszonyoknak nem megfelelően megválasztott sebességből fakadó szerencséntlenségek számát is. Az alábbi 2011-es KSH táblázat alapján mindenki döntse el maga, valós ok-e az abszolút gyorshajtás a traffipaxok telepítésére.

 

 

data1.jpg

 

Részlet a KSH 2011-es, "A balesetek száma okok és kimenetel szerint" c. táblázatából

 

 

 

 

 

Mit tehetünk? - Védekezés

 

 

Bár jelenleg még nincsenek konkrét információk a sebességmérőkkel kapcsolatban, a hazai telepített műszerek hagyományosan radaros elven, rádiohullámok kibocsátásával határozzák meg autóink sebességét."Szóba került az úgynevezett átlagsebesség-mérés bevezetése is, de ez néhány éjjeli száguldozó elkapását leszámítva nem igazán bevált dolog. A fejlett országokban csupán kiemelt helyeken használják (pl. útfelújításos szakaszok). Normál forgalom mellett ugyanis hiába ér el valaki 200 feletti csúcssebességet (ahol tud), többnyire az utolértek mögött toporog, és a végén kiderül, hogy az átlagsebessége alig volt több 140-nél. Hiába, a fizika már csak ilyen szemét tudomány."

(részlet a Totalcar.hu, Vegyetek traffipaxot, sokat! c. cikkéből)

 

 

Vélhetően tehát a korábbiakhoz hasonló, radaros működésű, fixen telepített traffipaxokra számíthatunk, melyek az általuk kibocsátott radarjel segítségével állapítják meg a járművek sebességét, s ez alapján készül el a fotó gyorshajtáskor. Ha ezt vesszük alapul, két legális alternativánk is van ha a veszélyes útszakaszokon is szeretnénk kellő körültekintéssel (és lehetőleg csekk mentesen), biztonságosan autózni.

 

 

 

 

1. Radardetektorok

 

A radar- és lézerdetektorok a traffipaxok által kibocsátott jelet érzékelve jeleznek az autósnak, céljuk hogy ezt még a fényképezési távolságon kívűl tegyék, elegendő időt (távolságot) adva az autósnak sebessége ellenőrzésére, amennyiben szűkséges korrigálására. Ezek a készülékek tehát fizikailag érzékelik a radaros bejövő jeleket a telepített traffipaxok esetén. Teljes radardetektor kínálatunkat a képre kattintva tekintheted meg:

pro78rd.jpg  

A detektorbolt.hu a Whistler detektorai mellett teszi le voksát

 

 

 

 

 

2. Műholdas vagy GPS-technológiájú detektorok

 

A műholdas technológiával felvértezett detektor a fixen telepített traffipaxokat azok helyzete, GPS-koordinátái alapján jelzi az autósnak, tehát nem fizikai jelük alapján. A készülék adatbázisa folyamatosan frissül, ha új traffipaxok érkeznek, online rátölthetőek a készülékre. 

 

 

 

EliTech SAT-Elite detektorral az M1/M7 közös szakaszán lévő telepített traffipaxnál:

 

 

 

satelitenagy.jpg

 

 

 

A 2012 szeptemberi jogszabály szerint továbbra is szabadon használhatók a sebességmérést előjelző detektorok:

 

 

"Tilos a közlekedési hatósági ellenőrzést megakadályozni, megzavarni, valamint az 

ellenőrzés eredményességét befolyásolni,

ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát."

(Magyar Közlöny, 2012. évi 110. szám)

 

 

 

Amennyiben kérdésed merülne fel, kérjük írj nekünk az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

Info-vonalunk: 06 1 220-0462

 

 

 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online