Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hornet V120 elektromos vadriasztó autóra

Ár:
49.900 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Elektromos vadriasztó, őzriasztó autóra mely alacsony sebességnél is működik. Hangfrekvenciás, aktív rendszer, elektromos készülék. 
Gyártó: Egyéb
Cikkszám: HORN-V120
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Hornet V-120 igazi amerikai készülék nagy hangnyomással, mely nem takarékoskodik az anyaggal, sem a hangerővel! Külön kapcsoló szolgál a készülék ki és bekapcsolására, amivel szükség esetén lekapcsolhatjuk a készüléket, pl. a kerrbe való beállás közben, hogy háziállatainkat ne zavarjuk. Tápellátását a gépkocsi elektromos rendszeréből kapja.

A készülék hatalmas előnye a levegővel, torlónyomással működő társaival ellentétben alacsony sebességnél is működik. A berendezés ötvözi a hallható hangos és az ultrahangos vadriasztó előnyeit, miközben az utastérben nem hallható a készülék!

Aktív vadsíp, vadűző elijesztő rendszer, nagy hanggal, sebességlimit nélkül - a Siren vadriasztók csak bizonyos sebesség felett hatásosak, az aktív őzriasztó akár álló helyzetben is adhat hangot, ha a sofőr szeretné! Agresszív vadállatok ellen agresszív hang! Nem csak ultrahangos, hanem hallható frekvencián is dolgozik, mely funkció egy mozdulattal kikapcsolható, deaktiválható a sofőr által.

Tartókonzollal, kábelezéssel, kapcsolóval, minden kellékkel a felszereléshez.

Made in U.S.A. 

A Hornet működését nem befolyásolják a környezeti tényezők, mint a szél és a sebesség. Mindig és minden körülmények között ugyanazon a hatásfokon működik. Az elektromos működés lehetővé teszi, hogy akár gombnyomásra a városhatárt elhagyva bekapcsolja a készüléket, vagy akár a motor indulásával együtt már a Hornet működésbe lépjen.

Állandó teljesítmény

A környezeti hatások nem befolyásolják

Ki és bekapcsolható

Nincs maximális sebesség ami alatt vagy fölött nem használhatja

Kényelmes és egyszerű használat

A Hornet fix frekvencián, 5000 Hz-en működik, a Sonic Systems exkluzív Wave Variance hangolását használja, amely a másodlagos frekvenciát a 18.000 és 21.000 Hz közötti tartományt használja.

 A legtöbb állat és az emberek is, ugyanezen frekvencia tartományon belül hall. A legtöbb ember számára a Hornet kimenete a hallási tartományuk felső határán belülre esik, és jól hallható magas sípolást tapasztalhat.

A WVT (Wave Variance Tuning) melyet a XP3 CORPORATION jegyeztetett be 1998-ban a Hornet megalkotásával.

500 méterig gyengülés nélkül terjed tovább a hang.    

Egyszerű használat
A Hornet egyszerű kezelést biztosít, mivel csak egy gomb megnyomására van szükség a bekapcsoláshoz így lehetővé teszi, hogy ön döntse el mikor szeretné a készüléket használni.

Egyszerű telepítés
A Hornet telepítése kifejezetten felhasználóbarát, hiszen különösebb technikai háttérismeretet nem igényel, így akár a saját otthonában kéziszerszámok segítségével beszerelheti a készüléket.

Elektromos
8-16 V működési feszültség lehetővé teszi, hogy a gépjármű akkumulátorára csatlakoztatva oldja meg a Hornet tápellátását. Elektromos mivoltából következően a készüléket nem befolyásolja a működésében se a sebesség, se a különféle környezeti tényezők, így mindig stabil működésre számíthat.

120 dB
Ez a decibel (dB)  rendkívül hangosnak számít, a Hornet WVT rendszerének köszönhetően olyan frekvencián (Hz) működik ami csak az állatok számára riasztó hatású.
Az ebbe a tartományba eső hangokra példa a rockkoncertek, a lőfegyverek és a repülőgépek felszállása.

Minden gépjárműbe
Személyautókba, kisbuszokba, teherautókba, sőt akár vonatokba is telepíthető a Hornet, átfogó segítséget biztosít az utakon a vadgázolások ellen.

Gyakran ismételt kérdések


Igyekeztünk átfogóan összeszedni és megválaszolni az évek alatt hozzánk beérkező kérdéseket a készülékeinkkel kapcsolatban.

Kérdés:  A Hornet egy levegő áramlásos ultrahangos síp?
Válasz: Nem. A Hornet nem hasonlítható össze a levegővel aktiválható vadsípokkal. Az 1995 és 1998 között végzett laboratóriumi és terepi tesztek során megállapítottuk, hogy a levegővel aktivált autós vadriasztók legalább 77 Km/h közvetlen légáramlásra van szükség ahhoz, hogy mérhető hangszintet produkáljanak. Véleményünk szerint a levegővel aktivált vadsípoknak alig vagy egyáltalán nincs hatásuk a szarvasok és a járművek közötti balesetek csökkentésére.


Kérdés: Mi az a változó hullámhangolás? (WVT)
Válasz: A WVT a jel visszaverődését és visszhangját kombinálja. A hanghullám elkezd visszhangozni, ahogy áthalad a Hornet csövén. A visszaverődő hullám ezután visszaverődik az útfelületről, virtuális visszhanghatást keltve, és lehetővé téve, hogy a hanghullám sokkal nagyobb távolságot tegyen meg, mint a visszhang nélkül tenné.


Kérdés: Nehéz a  telepítése?
Válasz: Nem. Ha ismeri és tudja használni a normál kéziszerszámokat, akkor a Hornetet 30 perc alatt vagy annál rövidebb idő alatt telepítheti. Ha képes a távolsági fényszórók felszerelésére vagy a rádió beszerelésére, akkor könnyedén felszerelheti a The Hornet-et. Lásd a telepítési útmutatót.

Kérdés: Ha felszerelem a Hornet-et a járművemre, soha nem fogok elütni vadállatot?
Válasz: A Hornet nem egy varázseszköz, bár rendkívül hatékony elrettentő eszköz a vadállatokkal történő ütközés ellen. Becsléseink szerint a Hornet használata a járművezető tudatosságával együtt több mint 70%-kal csökkenti a szarvasok és járművek közötti balesetek kockázatát. A Hornetet 3 éven keresztül teszteltük szarvasbalesetekre hajlamos rendőrségi és mentő járműveken, több mint 6 millió bizonyítottan balesetmentes kilométert megtéve, mielőtt piacra került.

Kérdés: Hallható a kocsiban?
Válasz: Vezetés vagy motorozás közben nem fogja hallani a Hornet hangját. Azonban hallhatja a Hornetet, amikor a járműve megáll, vagy amikor zárt helyre, például parkolóházba lép. Erre való a készülék kapcsolója, ha lassan megyünk lakott területen, lekapcsolhatjuk a védelmező hangot.

Működési feszültség 8-16 V (12V)
Működési elv 22 mm csőátmérőjű rezonátor
Méretek Hosszúság 95 mm, konzolnál átmérő 46 mm
Működési alap frekvencia 4.805 kHz
Ultrahang frekvencia 18000 – 21000 Hz
Hangnyomás szint 120 dB
Hatótávolság kb. 250 m
Szín fekete
Jótállás 1 év

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2023. 10. 27.
1 eve hasznalom es nagyon jo a cucc!!!
| 5 / 5 csillag!
2023. 06. 20.
Nagyon jó!

Keresés