Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Videó: így jelzi a Whistler az új budapesti traffipaxokat!

Videó: így jelzi a Whistler az új budapesti traffipaxokat!

Még nem aktívak, de a Whistler radardetektorai már jelzik az új traffikat!


Két új traffipax a Váci úton

Korábbi hírünkben már olvashattál az új fővárosi jövevényről, mely a gyorshajtók kiszűrését és a forgalom lassítását hívatott elősegíteni a híresen "gyorshajtós" Váci út újpesti szakaszán. Azóta egy másik sebességmérő doboz telepítése is megtörtént ugyanezen szakaszon, így már mindkét oldalt árgus szemek figyelhetik a hamarosan élesedő rendszereken keresztül.

A városból kifelé tartó oldalon a 175-ös szám előtt, a befele vezető oldalon pedig a Váci út 182-nél található a mérőműszer.


Sebességmérő a budapesti Váci út 182 szám előtt

A Váci út 182 előtti doboz, balra

Piros lámpa figyelő kamera is felkerült

A két új telepített sebességmérő dobozon kívül egy piros lámpa figyelő kamerát is installáltak, melynek feladata a nevéből is könnyen megfejthető: a tilos jelzésen áthajtók kiszűrése és szankcionálása (50.000,- forintos csekkel!). A kamera a Fiastyúk utcai kereszteződésnél található.

 

A Whistler radardetektorok már jelzik tulajdonosuknak a veszélyt
 

Új traffipax oldalról a fővárosi Váci úton


Mind a Whistler GT-468GXi, mind a Whistler PRO-93GXi készülékekhez megérkezett az ingyenes adatbázis frissítés, mely már tartalmazza a fenti három új kamera koordinátáit is, így a márka tulajdonosai felkészülten várhatják az élesítést. Az újonnan értékesített Whistler készülékek már az új adatbázissal kerülnek átadásra.

Az egyik sebességmérő kamera detektálásáról készítettünk is egy videót:

 

Régebben vásárolt Whistler készülékem van, tudom frissíteni az adatbázist?

Természetesen igen. A korábban vásárolt valamennyi Whistler készülékre ingyenesen le-, illetve feltölthető az új adatbázis frissítés. Ezt a Frissítések, letöltések menüpont megfelelő részénél tudod megtenni.
Amennyiben segítségedre van szükséged, keress minket bátran elérhetőségeinken!

Keresés