Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ALP | AL PRIORITY | RADAR GPS+ radardetektor műholdas technológiával

Ár:
209.900 Ft (165.276 Ft + ÁFA)

Az AL Priority RADAR BASE bővített változata: a radar antennán és a modulon felül GPS vevőt is tartalmaz, műholdas funkciók tárházához (pl. sebességfüggő riasztás, üzemmód). Ehhez a kiegészítőhöz AL Priority lézerrendszer szükséges!

Gyártó: AL Priority
Cikkszám: ALP_RG
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 11.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

FIGYELEM! Ehhez a kiegészítőhöz AL Priority lézerrendszer szükséges! 

 
 


al_priority_rad_gpslog.jpg

AL PRIORITY | ALP | RADAR GPS+ radarérzékelő csomag

 

Az AL Priority a világ talán leggyorsabban fejlődő lézerrendszerre a traffipax-védelmi eszközök piacán, a folyamatosan érkező frissítések és kiegészítők egyre több autóst, felhasználót győznek meg: az elit márka megéri a befektetést! A gyártó mostani, legújabb kiegészítőjével a radaros mérők detektálását helyezte középpontba, így született meg az AL Priority Radar Base, ill. Radar GPS+. 

Az új radarcsomagok feladata, hogy meglévő AL Priority lézervédelmünket kiegészítve a radaros elven mérő traffipaxokról is információt kapjunk utunk során, azokat detektálva sebességünket korrigálni tudjuk a megfelelő időben. 
 

alp_radar_ramet.jpg

 

Főbb jellemzők:

 

Integráció

 Az AL Priority RADAR GPS+ rendszer lényege, hogy teljesen integrálódik AL Proirity lézerblokkolódba - nincs külön visszajelző a radarantennádhoz, mind a lézeres, mind a radaros riasztásokat az AL Priority alaprendszeredből kapod, a lézeres riasztástól jól megkülönböztethető hangon. Tehát egy komplett készüléked lesz valamennyi típusú sebességmérő ellen. 

A GPS+ kivitel tartalmaz egy műholdas vevőt is pluszban a BASE változathoz képest, melynek segítségével sebességfüggő funkciók válnak elérhetővé, valamint adatbázis (koordináta) alapú traffipax detektálás (előkészületben!) is megvalósítható.

 

Beépíthető kivitel

A radarcsomag egy külső radarantennával rendelkezik, melyet a jármű orr részébe kell telepíteni, hűtőrácsba, légbeömlőbe, így nem kell semmit látható helyre (pl. műszerfal) kitenned, a kivitel szolid, rejtett installációt tesz lehetővé.

 

 'Extra boost' szuper-érzékenységű radarolvasó

 A radarcsomag érzékelője a legújabb technológiával felvértezett radarolvasóval indul a telepített vagy mobil radarok elleni harcba, azokat könnyedén, nagy távolságból érzékelve, megfelelő időt biztosítva ezzel a lassításra.

 

 

Műholdas funkciók

gps_mouse.jpg 

 
A GPS antennával kihasználhatjuk az AL Priority készülékünk nyújtotta műholdas funkciókat is:

- Telepített, fix traffipaxok (dobozok) jelzése adatbázisból (előkészületben!)

 
Sebességfüggő parkolószenzor funkció: beállítható, hogy bizonyos sebességérték alatt legyen csak aktív AL (AntiLaser) Priority rendszerünk parkolószenzor funkciója.
 
-  Sebességfüggő blokkolás funkció: megválasztható az a sebességérték, amelyet átlépve aktívvá válik lézer interferencia védelmünk a járművön.
 
A blokkolásnál beállított sebességhatár alatti aktivitás funkció: segítségével beállíthatod, hogy AL Priority készüléked milyen módban üzemeljen amíg az 'Aktív lézervédelem sebességhatára' alatt haladsz járműveddel. Elérhető csak parkolószenzor (Csak PDC) üzemmód, illetve parkolószenzor és lézerjelző egyben (PDC & DLI) üzemmód.
 

-  Gyorsulás mérő funkció: 0-60 mérföld/óra 

Ideiglenesen egy gyorsulás mérővé varázsolja ALP rendszeredet, mellyel így lemérheted járműved gyorsulását 0-60 mérföld/órára (~97km/h).
Ez az üzemmód csak a készülékedhez csatlakoztatott AL GPS műholdas vevővel, valamint AL Priority HiFi kontroll szettel (beszélő kontroll szett) érhető el.

 
A GPS funkciók beállításáról bővebben itt olvashatsz... >>>
 
 
 
A GPS mouse nem azonos a navigációs készülékekhez használatos, egyszerű GPS-antennákkal! Azok az AL Priority készülékhez fizikailag sem csatlakoztathatók.

 

Az újabb kiadású, jelenlegi Rev.2-es AL Priority központi egységekbe az AL GPS műholdas vevő közvetlenül becsatlakoztatható ('G' foglalat), a korábbi, Rev.1-es központi egységeknél azonban egy köztes AL Priority Radar/GPS modulra is szükség van a csatlakoztatáshoz (kérjük hívd Ügyfélszolgálatunkat!)

 

A RADAR GPS+ radarcsomag tartalma:

AL Priority Radarérzékelő antenna fej
AL Priority Radar modul
AL GPS műholdas vevő
Szerelékek, konzol

 A radarérzékelő antennát az AL Priority Radar modul segítségével tudod csatlakoztatni AL Priority rendszeredhez. A Radar modult a készlet tartalmazza! Csatlakoztatás, beszerelés után készíts új Setup vezérlő fájlt készülékedhez a magyar nyelvű http://www.alpupdate.com/hu oldalon, ahol aktiválnod kell új kiegészítődet.

 

 

Figyelem! Az AL Priority RADAR GPS+ radarcsomag önállóan nem, csak AL Priority lézerrendszerhez csatlakoztatva működtethető! 

 

Műszaki jellemzők, tulajdonságok:

 

  • www.alpupdate.com/hu weboldalon  magyar nyelven kalibrálható sávszelekció
  • 'Extra boost' radarolvasó rendszer
  • Beépített, rejtett kivitel

 

X sáv: 10,525 GHz: igen

K sáv: 24,150 GHz: igen

Ka sáv: 33,8 GHz: igen

Ka sáv: 34,3 GHz: igen

Ka sáv: 34,7 GHz: igen

Ka sáv: 35,0 GHz: igen

Ka szuperszéles sáv: 33,4 - 36,0 GHz: igen

quality_focus.jpg
 
 

 A készüléket 1 év hivatalos forgalmazó garanciával, és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!
Termék címkék: AL Priority, radardetektor

Keresés