Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VIOFO autós kamerák frissítése

VIOFO autós kamerák frissítése

Hogyan frissítsd fedélzeti kamerád?

Viofo kamerák frissítése
 

Teljes autós kamera kínálatunkat itt találod.


A sokak által legjobb kínai autós kamera márkának tartott Viofo kamerákat nagyon egyszerű frissíteni, és érdemes is. Rendszeresen jelennek meg optimalizáló, esetleg hibajavítást tartalmazó firmware-ek. Ha valami nem úgy működik az autós kamerán, ahogy kellene, célszerű a frissítést elvégezni, egyébként nem szükséges.

A frissítés menete röviden: le kell tölteni a frissítést, rá másolni a memóriakártyára, majd a kamerát bekapcsolni, és kész is.

 


Lépésről lépésre a frissítés menete:

1. Töltsük le a kameránk típusának megfelelő frissítést a Viofo technikai támogatás oldalról. Kattintsunk a "View all" gombra, ha nem látjuk a saját kameránk típusát a felsorolásban. Ezután kattintsunk a kameránk nevét tartalmazó linkre, pl. A129 Pro support page.

Ebben az esetben a típus az A129 Pro, de lehet A119 V3, T130, A229, A139, stb. A megnyíló oldalon görgessünk le a "Firmware update" kockáig, majd kattintsunk a "Download" gombra. Így már le is töltöttük a legfrissebb firmware-t, ami egy bin kiterjesztésű file.

2. Vegyük ki a memóriakártyát a kikapcsolt VIOFO kameránkból és másoljuk rá a letöltött bin fájlt, majd helyezzük vissza a kikapcsolt kamerába a memóriakártyát.

3. Kapcsoljuk be a kamerát, ügyelve rá, hogy a frissítés során ne szakadjon meg az áramellátás, a gyújtást adjuk rá az autóra vagy indítsuk be a motort, így véletlenül sem megy el az áram frissítés közben. A kamera telepíti a frissítést, ami pár percig is eltarthat.  A frissítés végén a kamera normál üzemmódban elkezdi a felvételt. A frissítés alatt a visszajelző led villog, ezzel kéri türelmünket.

Kész is a frissítés! A kameránk mostantól a legújabb firmware-rel üzemel!

A frissítések a Viofo honlapjáról letölthetőek, a kameránkat kiválasztva a megfelelő FW letölthető innen is a fenti linken kívül.

Tartalomhoz tartozó címkék: fedélzeti kamera

Keresés