Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Megoldások az új traffipax ellen PDF Nyomtatás E-mail

 

veluk_vedekezz_cams1belso.jpg

 

 

 

 

 

 

Itt vannak ajánlott megoldásaink az új 'szuperlézerre'

|

 

 

 

 

 

AL Priority, Whistler - őket jegyezd meg!

 

 

Az alábbi traffipax-védelmi készülékek saját tapasztalataink és tesztjeink szerint érzékelik és jelzik az autósnak az új ARH CAM-S1 'szuperlézert', valamint aktívan működnek vele szemben. A nagy médiamegjelenéssel megtámogatott új közlekedésbiztonsági projekt (VÉDA) keretén belül szerzett be az ORFK 160 db új mobil sebességmérő lézert - vagy ahogyan ők nevezik: változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontot vagy KKEP-t -,  2016 év márciusától már élesben mérnek ezekkel a készülékekkel is a hazai utakon. Az új sebességmérőről korábbi írásunkban olvashatsz bővebben.CAM-S1-biztos készüléket keresel? Keresd az alábbi ábrát az egyes készülékek oldalán:

 

 

cam_s1_biztos_590.jpg

Ha egy készüléknél a fenti ábrával találkozol, biztos lehetsz benne,
hogy az képes jelezni az új sebességmérő berendezést,
melynek éles üzeme márciusban kezdődik meg útjainkon.


 

 

 

Whistler radar- és lézerdetektorok:

A patinás amerikai márka európai utakra fejlesztett termékvonalának készülékei valamennyien jelzik a CAM-S1 lézert, így a Whistler detektoraival most sem lőhetsz mellé, jó szolgálatot tehetnek a jövőben is. (Természetesen a korábban vásárolt, itt felsorolt Whistler készülékek is tudják az új lézert detektálni, frissítésre nincs szükség esetükben sem.)
Így jelzik a Whistler detektorok az új sebességmérő lézert -
a videón egy korábbi alapmodell, a Whistler GT-265Xi készülék muzsikál

 

iratkozz_fel_hirlevelunkre.jpg


 

 
A CAM-S1 'szuperlézert' jelző Whistler detektorok:

 

whistler-gt-468gxi-termekoldal.jpg

 


whistler-pro-93gxi-termekoldal.jpg 

 

AL Priority  -  A CAM-S1 'szuperlézerrel' szemben aktívan működő lézerrendszer:A világ talán legjobb aktív lézerrendszere, a méltán híres AL Priority (ALP) most sem vall szégyent: a mindig jól felkészült márka készülékei természetesen érzékelik a veszélyt és aktívan védik az új sebességmérővel szemben is az autóst, ill. a pénztárcánkat. Oldalanként egy érzékelő is megfelelő védelmet nyújt az új lézer ellen is, nincs szükség az előző generációs lézerrendszerek oldalankénti kettő vagy több szenzoros megoldására.

alp_elso_s1.jpg

alp_elsohatso_s1.jpg

 


alp_tereps1.jpg

 

 

 

 Mozgó civil autós, követőautós mérések

 

Kattints a képre, a cikk folytatása új oldalon nyílik meg: 

 

  fama_3_lezer_in.jpg

 

 

 

 

Amennyiben kérdésed volna, írj nekünk vagy keress minket elérhetőségeinken!

 

Hasznosnak találtad az írást? Oszd meg ismerőseiddel:

|
 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online